Illy IperEspresso Lungo kapszula 18 adag

Kód: 2265
4 190 Ft / db 3 299 Ft ÁFA nélkül 233 Ft / 1 db
Raktáron

Illy IperEspresso Lungo kávékapszula 18 darab

Egy kicsit erősebb eszpresszó, amely tökéletes az erő és finomság harmóniájával varázsolja el Önt. Az IperEspresso Lungo teljes testtel és finom krémmel csábít, amibe beleszeret. A kapszulakávét is gyorsan és egyszerűen elkészítheti.

100% arabica

Részletes információ

Termék részletes leírása

Illy IperEspresso Lungo kávékapszula 18 darab

 Az Illy gyártó IperEspresso kávékapszula 100%-os Arabica fajtájú kávébabból készül, közepes méretű  pörkölt kávé kiegyensúlyozott ízzel, enyhén karamell, csokoládé és pirított kenyér, valamint finom virágillattal. Az egyedülálló kétfázisú eljárás gazdag, krémes eszpresszót hoz létre intenzív aromájú aromával.

Először nyomás alatt forró vizet kevernek össze a kávéval a kapszulákban, és kivonják az ízesítő összetevőket. A következő szakaszban az aromás olajok felszabadulnak, és a kávét a kapszula alján keresztül a csészébe nyomják.

A kávé az elkészítés során a zsebben marad, így nem kell tisztítani a kávéfőző karját. A kávé elkészítése nagyon egyszerű és gyors. A csomag 21 db legmagasabb minőségű kávékapszulát tartalmaz. A kapszulákat a professzionális kávézók és az igényesebb kávékedvelők egyaránt használják. A kávékapszulák eszpresszó készítésére szolgálnak. Minden kapszula légmentesen záródó burkolattal van ellátva, és egy elegáns konzervdoboz is a csomag része.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Illy IperEspresso
Súly: 0.12 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: