TASSIMO Jacobs Krönung Espresso Kapszula

Kód: 2307 10512 Kérjük, válasszon változatot
Nincs értékelés
2 290 Ft / db 11 400 Ft / db 2 290 Ft-tól / db 1 803 Ft ÁFA nélkül 8 976 Ft ÁFA nélkül 1 803 Ft-tól ÁFA nélkül
Raktáron Raktáron Kérjük, válasszon változatot
Változat

A Tassimo Jacobs Krönung Espresso kávékapszulája testes ízvilággal és hosszantartó, intenzív aromával kényeztető kávé

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Tassimo Jacobs Krönung Espresso kávékapszulája testes ízvilággal és hosszantartó, intenzív aromával kényeztető kávé. A Jacobs Tassimo kiegyensúlyozott ízvilágú kávéját gyümölcsös tónusok jellemzik, tetején dús és krémes habbal, amely biztosan bearanyozza reggeleid. A kávékapszulák a Tassimo kávéfőzővel kompatibilisek.

A kávéfogyasztás, mint a modern ital legkorábbi hiteles bizonyítéka a mai Jemenben jelenik meg a 15. század közepén a szúfi szentélyekben, ahol a kávémagot először pörkölték és főzték a mostani ivásra előkészítetthez hasonló módon. A jemeniek a tengerparti szomáliai közvetítőkön keresztül szerezték be a kávébabot az Etióp -felvidékről, és kezdték meg a termesztést. A 16. századra az ital elérte a Közel -Kelet és Észak -Afrika többi részét, később elterjedt Európában.

A Tassimo T-DISC -jei egyedi vonalkódot tartalmaznak a kávék széles választékához. A TASSIMO gép beolvassa a Tassimo Jacobs Krönung Espresso fedelén található vonalkódot. Az INTELLIBREW™ VONALKÓD -TECHNOLÓGIA automatikusan beállítja a főzési időt, a hőmérsékletet és a vízmennyiséget. Így a kedvenc kávénk mindig tökéletes és könnyedén elkészíthető.

Ha már nem az igazi a kávé íze, valószínűleg vizkőmentesíteni kell a készüléket.

Tárolás száraz, hűvös, fénytől védett helyen.

A használatot követően a kiürült kapszulákat igyekezzünk szelektív hulladékgyűjtőbe elhelyezni az újrafelhasználás és egyben környezetünk védeleme miatt.

Merülj el az ínycsiklandózó pillanatokban a Jacobs minőségének köszönhetően!

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: