Illy IperEspresso Normal kapszula 18 adag

Kód: 2271
4 290 Ft / db 3 378 Ft ÁFA nélkül 238 Ft / 1 db
Raktáron (1 db)

Az új Illy IperEspresso Normal kapszula 18 darabos csomag a fémdobozos kiszerelést váltja fel.

Iperespresso Normal kávékapszula - közepesen pörkölt illy espresso kávé, a tipikus melynek jellemzője a kiegyensúlyozott íz, amely kiemeli a karamell, a csokoládé, a pirított kenyér értékes nyomait és a könnyű virágos aromát.

100% arabica

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az Illy gyártó IperEspresso kávékapszulái 100%-ban Arabica kávébabból készülnek, és közepesen pörkölt kávé, kiegyensúlyozott ízzel, karamell, csokoládé, pirított kenyér és enyhe gyümölcsaromával. Az egyedülálló kétfázisú eljárás gazdag, krémes eszpresszót hoz létre intenzív aromás aromával.

Először nyomás alatti forró vizet keverünk a kapszulában lévő kávéhoz, és kivonjuk az ízesítő komponenseket.

A következő szakaszban az aromás olajok felszabadulnak, és a kávét a kapszula alján keresztül a csészébe nyomják. A kávé az elkészítés során a szűrőben marad, így nem kell tisztítani a kávéfőzőt. A kávé elkészítése nagyon egyszerű és gyors. A csomag 18 db magas minőségű kávékapszulát tartalmaz. A kapszulákat a professzionális kávézók és az igényesebb kávékedvelők egyaránt használják. A kávékapszulák eszpresszó készítésére szolgálnak. Minden kapszula légmentesen záródó burkolattal van ellátva.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Illy IperEspresso
Súly: 0.12 kg

Illy IperEspresso reklám

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: