Danesi Brasileiro Carnaval szemes kávé 1 kg

Kód: 546
8 490 Ft / db 6 685 Ft ÁFA nélkül 849 Ft / 100 g
Raktáron (5 db)

Danesi Brasileiro Carnaval szemes kávé 1 kg 40% Aracica, 60% Robusta

Részletes információ

Termék részletes leírása

A 60%-os robusta keveréke megfelelő erősséget ad a kávénak, a 40%-os arabica viszont lágyítja az optimális espresso, cappuccino vagy latte macchiato készítéséhez. Kiváló kávékeverék, amely egész Rómára, egész Olaszországra és az egész világra jellemző.

A Danesi céget 1905-ben alapította Rómában Alfredo Danesi, a szakma egyik első úttörője. Azonban nem állt meg a kávé pörkölésével és értékesítésével, hanem több kávézót alapított „Nencini e Danesi” néven. A kezdetektől fogva a hagyományos olasz eszpresszó minőségének és kultúrájának megőrzésére összpontosított. Alfredo Danesi tudását és lelkesedését fiának, Giovanninak is átadta, aki igazi családi vállalkozásként hirdeti a Danesi márkát.

Ezt a kávét méltán tartják az egyik legjobb minőségű kávénak, összetéveszthetetlen aromájával és ízével. A Danesi Caffé cég fennállása alatt a kávégyártási technológiát többször is továbbfejlesztették, mindig szigorú kritériumok szerint, hogy ugyanaz a minőség maradjon meg, mint a cégalapító Alfredo Danesi idejében.

Brasileiro Carnaval, a nagy magasságokban termesztett afrikai robusta fajtákból és különleges dél-amerikai arabica fajtákból álló kávékeverék. Ez a kombináció tipikus tiszta, erős és intenzív ízt, telt testet és a trópusi fa finom aromáját adja az eszpresszónak.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: