Nespresso - Starbucks Espresso Roast kapszula - 10 adag

Kód: 6160
1 690 Ft / db 1 331 Ft ÁFA nélkül 169 Ft / 1 db
Raktáron (>5 db)

A Nespresso Starbucks Espresso Roast az alapja minden, a Starbucksban elkészített eszpresszó kávékülönlegességnek.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Nespresso Starbucks Espresso Roast az alapja minden, a Starbucksban elkészített eszpresszó kávékülönlegességnek.

Az egész 1975-ben kezdődött a kávébab és a pörkölt tökéletes kombinációjának keresésével, és hónapokig tartó intenzív kísérletezés után a most a kezedben tartott kávéval ért véget. A karamell jegyekkel rendelkező kávé receptje annyira tökéletesre sikerült, hogy azóta is változatlan. Az Espresso Roast 100%-ban Közép- és Dél-Amerikából, valamint Délkelet-Ázsiából származó Arabica babból áll.

A legtöbb ember ismeri a Starbucks kávézóláncot, amely Amerikában gyakori az utcasarkokon és most már a világ minden táján is megtalálható. A modern „to-go” kávé feltalálóiként a Starbucks forradalmasította a kávéfogyasztás módját, mert lehetővé tették az ízletes kávéspecialitás fogyasztását útközben is.

Kapszulák száma: 10 db

Tárolás száraz, hűvös, fénytől védett helyen.

A kiürült kapszulákat és a csomagolást igyekezzünk szelektív hulladékgyűjtőbe elhelyezni.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Starbucks
Súly: 0.057 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Nescafé Dolce Gusto a Nestlé kávékapszula-rendszere. A gépeket az Arno hardvergyártók gyártják a Næver, a Krups és a De'Longhi cégtől.

A Nestlé S.A. svájci multinacionális élelmiszer- és italfeldolgozó konglomerátumvállalat, amelynek székhelye a svájci Vaudey-ben található. A bevételek és egyéb mutatók alapján mérve a világ legnagyobb élelmiszeripari vállalata 2014 óta. A 64. helyet foglalta el a Fortune Global 500-ban 2017-ben [8], a 33. helyet pedig a Forbes Global 2000 legnagyobb állami vállalatok listájának 2016. évi kiadásában.

A Nestlé termékei közé tartozik a bébiételek, az orvosi ételek, a palackozott víz, a reggeli müzlik, a kávé és a tea, az édességek, a tejtermékek, a fagylalt, a fagyasztott ételek, az állateledelek és az ételek. A Nestlé márkáinak huszonkilenc éves árbevétele meghaladja az 1 milliárd svájci frankot (körülbelül 1,1 milliárd dollár), beleértve a Nespresso, a Nescafé, a Kit Kat, a Smarties, a Nesquik, a Stouffer, a Vittel és a Maggi márkákat is. A Nestlének 447 gyára van, 189 országban működik, és körülbelül 339 000 embernek ad munkát.