Felhívás! Kedves Vásárlóink, a telefonos ügyfélszolgálatunk július 22 és 26 között szünetelni fog! Kérjük, ha bármi kérdésük van, e-mailben jelezzék az info@tomilla.hu címűnkön. Megértésüket köszönjük!

Nespresso - Starbucks Caffé Verona kapszula - 10 adag

Kód: 14368
1 790 Ft / db 1 409 Ft ÁFA nélkül 179 Ft / 1 db
Raktáron (>5 db)

A Nespresso Starbucks Caffé Verona kapszulája egy ideális kávé ebéd után, a pörkölés édessége és sötét kakaós jegyei harmonikus elegyet alkotnak.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Nespresso - Starbucks Caffé Verona kapszuláiban egy igazi "szerelemkávé" rejtőzik – és három különböző néven emlegetik. Ezt a kávét 1975-ben alkottuk meg egy seattle-i étteremnek Jake's Blend néven. A vendégek annyira megszerették, hogy boltjainkban 80/20 Blend néven kezdtük felszolgálni, ezt a nevet pedig a receptje miatt kapta.

Annyira jól fogadták a vendégeink ezt a kávékülönlegességet, hogy végül elneveztük Veronának, a sok embert inspiráló város után.

A legtöbb ember ismeri a Starbucks kávézóláncot, amely Amerikában gyakori az utcasarkokon és most már a világ minden táján is megtalálható. A modern „to-go” kávé feltalálóiként a Starbucks forradalmasította a kávéfogyasztás módját, mert lehetővé tették az ízletes kávéspecialitás fogyasztását útközben is.

Kapszulák száma: 10 db

Tárolás száraz, hűvös, fénytől védett helyen.

A kiürült kapszulákat és a csomagolást igyekezzünk szelektív hulladékgyűjtőbe elhelyezni.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz