Nespresso - L'Or Espresso Colombia alumínium kapszula 10 adag

Kód: 4327
1 590 Ft / db 1 252 Ft ÁFA nélkül 159 Ft / 1 db
Raktáron

Nespresso kompatibilis L'Or Espresso Colombia alumínium kapszula 10 adagos kiszerelésben.

A Kolumbiában található vidéki táj termékeny lejtői és az El Dorado legenda inspirálták a COLOMBIA kávét. Ez egy teljes ízű eszpresszó, összetett és jellegzetes ízzel, amely megmarad. Fedezze fel azt a csodálatos kultúrát, amely a fellelhető legjobb arabicababot szülte.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Nespresso kompatibilis L'Or Espresso Colombia alumínium kapszula 10 adagos kiszerelés.

A L´OR kávé világa

Történelem

A L´OR márkát 1992-ben alapították Franciaországban, és mindig is az volt, hogy a világ legjobb kávéját kínálja. Azóta a L'OR kávé intenzív ízélményekkel csábítja el a fogyasztók érzékeit. 2010-ben a L'OR a francia határokon túlra terjeszkedett a L'OR Espresso kávékapszulák piacra dobásával. Ma a L'OR márka páratlan kávéminőséget kínál minden kávészegmensben.

A L'OR márka

Minden csésze L'OR kávét kínál tiszta kávé élvezet. Hagyja, hogy magába szívja az intenzív illat. Fedezze fel a finom és gazdag íz egyensúlyát. Fedezze fel az aranyat. Fedezze fel az L'OR-t.

A L'OR kávé pörkölés és őrlése

A L'OR kávé a legjobb minőségű kávészemekből készül. A L'OR kávéra jellemző pörkölési folyamat a kávébabot intenzív hőmérsékletnek teszi ki, amely mély színt, egyedi ízeket és minden fajtára jellemző tulajdonságot ad nekik. Élvezze a gazdag kávét, a tökéletesen pörkölt és őrölt kávészemek termékét, borostyán színű krémes réteggel.

UTZ

Minden L'OR keverék készül fenntartható termelési módszerek szerint termesztett kávéból, és 100%-ban az UTZ szerint tanúsítottak. A L'OR kávékapszulák együttműködnek a fenntartható kávétermesztési gyakorlatok bevezetésének elősegítése érdekében. Célunk a gazdálkodók, dolgozók és családjaik életének javítása. Törekszünk a természet megőrzésére és a környezet védelmére.

www.utz.org

Kiegészítő paraméterek

Kategória: L'OR
Kapszula típus: Alumínium kapszula

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: