TASSIMO Jacobs Latte Macchiato Caramel Kapszula

Kód: 2337 8520 Kérjük, válasszon változatot
Nincs értékelés
2 290 Ft / db 11 400 Ft / db 2 290 Ft-tól / db 1 803 Ft ÁFA nélkül 8 976 Ft ÁFA nélkül 1 803 Ft-tól ÁFA nélkül
Raktáron Raktáron Kérjük, válasszon változatot
Változat

A Tassimo Latte Macchiato Karamell bársonyosan édes ízzel. Egy csepp édes pillantot szeretnél napjaidba csempészni? Akkor próbáld ki a Tassimo Latte Macchiato Karamell italát!

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Tassimo Latte Macchiato Karamell bársonyosan édes ízzel. Egy csepp édes pillantot szeretnél napjaidba csempészni? Akkor próbáld ki a Tassimo Latte Macchiato Karamell italát, amely három lenyűgöző réteggel fog elbűvölni. Az intenzív kávé felélénkít, míg a tejszín krémessége és a karamell bársonyossága mosolyt csal arcodra. Megédesíti a nap bármely percét.

A Latte macchiato több szempontból is jelentősen eltér a caffè latte -tól. Először is, egy latte macchiato -ban az eszpresszót a tejhez adják, nem pedig az eszpresszóhoz, mint a caffè latte -ban. Másodszor, a latte macchiato több habot tartalmaz, mint egyszerűen forró tejet. A latte macchiato gyakran csak fél espresso kávét használ, vagy kevesebbet. Végül a latte macchiato gyakran „réteges” ital, ahelyett, hogy úgy keverik, mint egy caffè latte -ban. A lényeg, hogy a Latte Macchiato esetében a tejen van a hangsúly, és nem a kávén.

Elkészítése gyerekjáték: csak helyezd a Tassimo kapszulás kávéfőző gépbe a kapszulát, amely a vonalkódnak köszönhetően automatikusan és gyorsan elkészíti a finom italt. Először mindig az espressot készítsd el a kávékapszula segítségével, majd ezután jöhet a lágy tejhab. Merülj el az ínycsiklandózó pillanatokban a Jacobs minőségének köszönhetően!

A Tassimo T-DISC -jei egyedi vonalkódot tartalmaznak a kávék széles választékához. A TASSIMO gép beolvassa a T-DISC -en található vonalkódot. Az INTELLIBREW™ VONALKÓD -TECHNOLÓGIA automatikusan beállítja a főzési időt, a hőmérsékletet és a vízmennyiséget. Így a kedvenc kávénk mindig tökéletes és könnyedén elkészíthető.

Ha már nem az igazi a kávé íze, valószínűleg vizkőmentesíteni kell a készüléket.

Tárolás száraz, hűvös, fénytől védett helyen.

A használatot követően a kiürült kapszulákat igyekezzünk szelektív hulladékgyűjtőbe elhelyezni az újrafelhasználás és egyben környezetünk védeleme miatt.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: