TASSIMO Jacobs Latte Macchiato Caramel Kapszula

Kód: 2337 8520 Kérjük, válasszon változatot
2 590 Ft / db 11 990 Ft / db 2 590 Ft-tól / db 2 039 Ft ÁFA nélkül 9 441 Ft ÁFA nélkül 2 039 Ft-tól ÁFA nélkül
Raktáron Raktáron Kérjük, válasszon változatot
Változat

A Tassimo Latte Macchiato Karamell bársonyosan édes ízzel. Egy csepp édes pillantot szeretnél napjaidba csempészni? Akkor próbáld ki a Tassimo Latte Macchiato Karamell italát!

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Tassimo Latte Macchiato Karamell bársonyosan édes ízzel. Egy csepp édes pillantot szeretnél napjaidba csempészni? Akkor próbáld ki a Tassimo Latte Macchiato Karamell italát, amely három lenyűgöző réteggel fog elbűvölni. Az intenzív kávé felélénkít, míg a tejszín krémessége és a karamell bársonyossága mosolyt csal arcodra. Megédesíti a nap bármely percét.

A Latte macchiato több szempontból is jelentősen eltér a caffè latte -tól. Először is, egy latte macchiato -ban az eszpresszót a tejhez adják, nem pedig az eszpresszóhoz, mint a caffè latte -ban. Másodszor, a latte macchiato több habot tartalmaz, mint egyszerűen forró tejet. A latte macchiato gyakran csak fél espresso kávét használ, vagy kevesebbet. Végül a latte macchiato gyakran „réteges” ital, ahelyett, hogy úgy keverik, mint egy caffè latte -ban. A lényeg, hogy a Latte Macchiato esetében a tejen van a hangsúly, és nem a kávén.

Elkészítése gyerekjáték: csak helyezd a Tassimo kapszulás kávéfőző gépbe a kapszulát, amely a vonalkódnak köszönhetően automatikusan és gyorsan elkészíti a finom italt. Először mindig az espressot készítsd el a kávékapszula segítségével, majd ezután jöhet a lágy tejhab. Merülj el az ínycsiklandózó pillanatokban a Jacobs minőségének köszönhetően!

A Tassimo T-DISC -jei egyedi vonalkódot tartalmaznak a kávék széles választékához. A TASSIMO gép beolvassa a T-DISC -en található vonalkódot. Az INTELLIBREW™ VONALKÓD -TECHNOLÓGIA automatikusan beállítja a főzési időt, a hőmérsékletet és a vízmennyiséget. Így a kedvenc kávénk mindig tökéletes és könnyedén elkészíthető.

Ha már nem az igazi a kávé íze, valószínűleg vizkőmentesíteni kell a készüléket.

Tárolás száraz, hűvös, fénytől védett helyen.

A használatot követően a kiürült kapszulákat igyekezzünk szelektív hulladékgyűjtőbe elhelyezni az újrafelhasználás és egyben környezetünk védeleme miatt.

5
5x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
FI Szerző | 2023.11.17
Finom.
5
KA Szerző | 2023.10.15
Párom nagyon szereti!
5
É Szerző | 2023.04.03
Finom, jó kávé
5
Szerző | 2023.01.15
Minden ok.
5
ME Szerző | 2023.01.08
még nem tudom, azért rendeltem, hogy megkóstoljam

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Tassimo Hot Beverage System egy egyszerű otthoni kávé rendszer, amely egyszerre egy csésze adag eszpresszót, kávét, teát, forró csokoládét és különféle egyéb kávéitalt készít. A márka tulajdonosa Jacobs Douwe Egberts. A Tassimót először 2004-ben mutatták be Franciaországban mostanra már a világ számos országában elérhetővé vált.

A Tassimo rendszer saját, nem újrafelhasználható műanyag kapszulákat, T-DISC-eket használ. Minden T-Disc tetején található egy vonalkód, amely utasítja a gépet a megfelelő beállítások használatára. A beállítás magában foglalja a víz hőmérsékletét, a víz mennyiségét, a főzési időt valamint az ital erősségét is.