Dolce Gusto - Nescafé Cortado Decaf koffeinmentes kapszula 16 adag

Kód: 12049
2 490 Ft / db 1 961 Ft ÁFA nélkül 156 Ft / 1 db
Raktáron (>5 db)

Nescafé Dolce Gusto Cortado Koffeinmentes kávékapszula 16 db

Csomagolás: 16 db őrölt kapszula kávé

Kávé: koffeinmentes robusta

Pörkölt: közepes

Részletes információ

Termék részletes leírása

Nescafé Dolce Gusto Cortrado Koffeinmentes kávékapszula 16 db

"A cortado" egy spanyol kifejezés, amely egy típusú kávéra utal. A "cortado" jelentése "vágott" vagy "csonkolt" spanyolul. A kávé elkészítési módja a következő: egy kis adag eszpresszó kávét készítenek, majd ehhez hozzáadnak egy kis mennyiségű meleg tejhabot, hogy a kávé kevésbé legyen erős és kevésbé keserű. Így a "cortado" egyfajta "vágott" kávé, amelynek erőssége és íze között az eszpresszó és a cappuccino között helyezkedik el.

Fedezze fel az erős Nescafét Dolce Gusto Cortado a spanyol kávékultúra ihlette.

    • Hasonlít az olasz espresso macchiatóhoz, de kevés tejjel lágyítva.
    • Ízletes koffeinmentes kávé.

Kávé, amelyet nyugodtan és lefekvés előtt is ihat.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Nescafé
Súly: 0.2 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Nescafé Dolce Gusto a Nestlé kávékapszula-rendszere. A gépeket az Arno hardvergyártók gyártják a Næver, a Krups és a De'Longhi cégtől.

A Nestlé S.A. svájci multinacionális élelmiszer- és italfeldolgozó konglomerátumvállalat, amelynek székhelye a svájci Vaudey-ben található. A bevételek és egyéb mutatók alapján mérve a világ legnagyobb élelmiszeripari vállalata 2014 óta. A 64. helyet foglalta el a Fortune Global 500-ban 2017-ben [8], a 33. helyet pedig a Forbes Global 2000 legnagyobb állami vállalatok listájának 2016. évi kiadásában.

A Nestlé termékei közé tartozik a bébiételek, az orvosi ételek, a palackozott víz, a reggeli müzlik, a kávé és a tea, az édességek, a tejtermékek, a fagylalt, a fagyasztott ételek, az állateledelek és az ételek. A Nestlé márkáinak huszonkilenc éves árbevétele meghaladja az 1 milliárd svájci frankot (körülbelül 1,1 milliárd dollár), beleértve a Nespresso, a Nescafé, a Kit Kat, a Smarties, a Nesquik, a Stouffer, a Vittel és a Maggi márkákat is. A Nestlének 447 gyára van, 189 országban működik, és körülbelül 339 000 embernek ad munkát.