Tassimo L'Or Fortissimo kapszula 16 adag

Kód: 15396
2 590 Ft / db 2 039 Ft ÁFA nélkül 162 Ft / 1 db
Raktáron (>5 db)

A L’Or Fortissimo egy fűszeres eszpresszó, amely kiterjedt ízmélységgel és intenzív ízzel rendelkezik. A kávé erősen karamellizált és sötétre pörkölt kávébabból áll.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Tassimo L’Or Fortissimo kapszula egy igazi érzéki ízbomba teltséggel és intenzitással.

Szenvedélyével és a tökéletes kávéélmény megalkuvás nélküli törekvésével a francia L’Or kávégyártó egyedülálló képességeket fejlesztett ki. Amikor egy L’Or terméket választ, a kivitelezés kivételes, az íze pedig nagyszerű. A L’Or Fortissimo egy fűszeres eszpresszó, amely kiterjedt ízmélységgel és intenzív ízzel rendelkezik. A kávé erősen karamellizált és sötétre pörkölt kávébabból áll, erős édességgel, enyhe savval és meleg, fűszeres utóízzel.

Tárolás száraz, hűvös, fénytől védett helyen.

A csomag 16 adag Tassimo kapszulát tartalmaz.

A kiürült kapszulákat és a csomagolást igyekezzünk szelektív hulladékgyűjtőbe elhelyezni.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Tassimo
Súly: 0.125 kg
5
0x
4
0x
3
1x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
3
PT Szerző | 2022.11.11
Szuper

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Tassimo Hot Beverage System egy egyszerű otthoni kávé rendszer, amely egyszerre egy csésze adag eszpresszót, kávét, teát, forró csokoládét és különféle egyéb kávéitalt készít. A márka tulajdonosa Jacobs Douwe Egberts. A Tassimót először 2004-ben mutatták be Franciaországban mostanra már a világ számos országában elérhetővé vált.

A Tassimo rendszer saját, nem újrafelhasználható műanyag kapszulákat, T-DISC-eket használ. Minden T-Disc tetején található egy vonalkód, amely utasítja a gépet a megfelelő beállítások használatára. A beállítás magában foglalja a víz hőmérsékletét, a víz mennyiségét, a főzési időt valamint az ital erősségét is.