Tassimo L'Or Espresso Delizioso kapszula 16 adag

Kód: 2349
2 590 Ft / db 2 039 Ft ÁFA nélkül 162 Ft / 1 db
Raktáron

A Tassimo L’Or Espresso Delizioso kapszula egy tökéletesen kiegyensúlyozott eszpresszó, amelynek intenzitása édes, finom aromáinak finomságával kombinálva biztosítja ennek a keveréknek a finomságát.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Tassimo L’Or Espresso Delizioso kapszula egy tökéletesen kiegyensúlyozott eszpresszó, amelynek intenzitása édes, finom aromáinak finomságával kombinálva biztosítja ennek a keveréknek a finomságát.

Merítse el érzékeit a L’OR eszpresszó ízeinek és aromáinak vibráló világában. A L’OR-t az a szenvedély vezérli, hogy a kávéban a legnagyobb élvezetet teremtse, és a TASSIMO-val együttműködve olyan kávét készített, amelyet az intrika, mélység és elegancia jellemet. TASSIMO L’OR kávépárnák egyetlen gombnyomással készen állnak. A L’OR T DISC-ek széles választékával minden nap felfedezheti a kávé új ízeit.

A Tassimo L’Or Espresso Delizioso eszpresszó a kávék klasszikusa. Gyorsan és kényelmesen elkészíthet egy finom csésze népszerű kis erős kávét otthon vagy az irodában. Csak egy Bosch kávéfőzőre, egy közepes méretű csészére és Tassimo Espresso Lor Delizioso kapszulára van szüksége. Ez az íz kiegyensúlyozott élvezetet hoz. Egyesíti az eszpresszó intenzitását és az édes, finom aroma könnyedségét, amellyel egyedülálló érzelmi itallá egyesül.

Tárolás száraz, hűvös, fénytől védett helyen.

A csomag 16 adag Tassimo kapszulát tartalmaz.

A kiürült kapszulákat és a csomagolást igyekezzünk szelektív hulladékgyűjtőbe elhelyezni.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Tassimo
Súly: 0.104 kg
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
NA Szerző | 2023.02.12
Termékkel maximálisan elégedett vagyok.Extra minőség, finom kávé.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Tassimo Hot Beverage System egy egyszerű otthoni kávé rendszer, amely egyszerre egy csésze adag eszpresszót, kávét, teát, forró csokoládét és különféle egyéb kávéitalt készít. A márka tulajdonosa Jacobs Douwe Egberts. A Tassimót először 2004-ben mutatták be Franciaországban mostanra már a világ számos országában elérhetővé vált.

A Tassimo rendszer saját, nem újrafelhasználható műanyag kapszulákat, T-DISC-eket használ. Minden T-Disc tetején található egy vonalkód, amely utasítja a gépet a megfelelő beállítások használatára. A beállítás magában foglalja a víz hőmérsékletét, a víz mennyiségét, a főzési időt valamint az ital erősségét is.