TASSIMO LOR Espresso Lungo Profondo Kapszula 16 adag

Kód: 2355
2 590 Ft / db 2 039 Ft ÁFA nélkül 162 Ft / 1 db
Raktáron

A LUNGO PROFONDO intenzív és illatos illatú, pörkölt mandulával, édesgyökérrel és egy csipetnyi finom karamell aromával csábít, amelyet aranyszínű krémréteg koronáz meg.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A TASSIMO LOR Lungo Profondo eszpresszó a kávék örökzöld klasszikusa. Akár otthon akár az irodában van szükséged egy erős kávéra, gyorsan és kényelmesen elkészíthetsz egy finom csészét a népszerű kis erős kávéból. Csak egy Bosch kávéfőzőre, közepes méretű csészére és Tassimo LOR Lungo Profondo kapszulákra van szükség, amelyek a pörkölt és őrölt kávébab intenzív, fűszeres és összetéveszthetetlen ízével rendelkeznek.

A LUNGO PROFONDO intenzív és illatos illatú, pörkölt mandulával, édesgyökérrel és egy csipetnyi finom karamell aromával csábít, amelyet aranyszínű krémréteg koronáz meg.

Ebből a csomagból 16 adag kiváló, kiegyensúlyozott kávét készíthetsz, tele intenzív ízekkel és aromákkal. Az ára nagyságrendekkel kedvezőbb, mint a kávézókban.

INTENZÍV – Fűszeres – ERŐS – Lenyűgöző

A kávészemek erős és jellegzetes kombinációja a L’OR Lungo Profondo-ban az intenzív kávé szerelmeseit gyönyörködteti, enyhe fűszeres aromával, csipetnyi fahéjjal és gazdag kiegyensúlyozott ízzel.

A Tassimo T-DISC -jei egyedi vonalkódot tartalmaznak a kávék széles választékához. A TASSIMO gép beolvassa a T-DISC -en található vonalkódot. Az INTELLIBREW™ VONALKÓD -TECHNOLÓGIA automatikusan beállítja a főzési időt, a hőmérsékletet és a vízmennyiséget. Így a kedvenc kávénk mindig tökéletes és könnyedén elkészíthető.

Ha már nem az igazi a kávé íze, valószínűleg vizkőmentesíteni kell a készüléket. Ehhez kínálatunkban megtalálható mind a Szerviz T-Disc, mind a vízkőoldó tabletta.

Tárolás száraz, hűvös, fénytől védett helyen.

A használatot követően a kiürült kapszulákat igyekezzünk szelektív hulladékgyűjtőbe elhelyezni az újrafelhasználás és egyben környezetünk védeleme miatt.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Tassimo
Súly: 0.128 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Tassimo Hot Beverage System egy egyszerű otthoni kávé rendszer, amely egyszerre egy csésze adag eszpresszót, kávét, teát, forró csokoládét és különféle egyéb kávéitalt készít. A márka tulajdonosa Jacobs Douwe Egberts. A Tassimót először 2004-ben mutatták be Franciaországban mostanra már a világ számos országában elérhetővé vált.

A Tassimo rendszer saját, nem újrafelhasználható műanyag kapszulákat, T-DISC-eket használ. Minden T-Disc tetején található egy vonalkód, amely utasítja a gépet a megfelelő beállítások használatára. A beállítás magában foglalja a víz hőmérsékletét, a víz mennyiségét, a főzési időt valamint az ital erősségét is.