TASSIMO Jacobs Cafe Au Lait Kapszula

Kód: 2340 8289 Kérjük, válasszon változatot
Nincs értékelés
2 290 Ft / db 10 490 Ft / db 2 290 Ft-tól / db 1 803 Ft ÁFA nélkül 8 260 Ft ÁFA nélkül 1 803 Ft-tól ÁFA nélkül
Raktáron Raktáron Kérjük, válasszon változatot
Változat

A Tassimo Cafe Au Lait ínycsiklandózó kávékapszulái tökéletes kezdést biztosítanak a mindennapjaihoz!

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Tassimo Cafe Au Lait ínycsiklandózó kávékapszulái tökéletes kezdést biztosítanak a mindennapjaihoz! A kávé és a tej kombinációja nem csak reggel, de a nap bármely pillanatában kellemes pillanatokkal örvendeztet meg. Lágy édes íze, kellemes aromája és vastag tejhabja minden kávérajongó szívét rabul ejti. Elkészítése gyerekjáték.
A Café au lait egy francia kifejezés,  magyarul a tejeskávé fordítás terjedt el. A TASSIMO Cafe Au Lait egy olyan kávé, amelyhez forró tejet adnak. Emiatt különbözik a fehér kávétól, amely hideg tejet vagy más fehérítő adalékot tartalmazó kávék.

A kávéfogyasztás, mint a modern ital legkorábbi hiteles bizonyítéka a mai Jemenben jelenik meg a 15. század közepén a szúfi szentélyekben, ahol a kávémagot először pörkölték és főzték a mostani ivásra előkészítetthez hasonló módon. A jemeniek a tengerparti szomáliai közvetítőkön keresztül szerezték be a kávébabot az Etióp -felvidékről, és kezdték meg a termesztést. A 16. századra az ital elérte a Közel -Kelet és Észak -Afrika többi részét, később elterjedt Európában.

A Tassimo T-DISC -jei egyedi vonalkódot tartalmaznak a kávék széles választékához. A TASSIMO gép beolvassa a T-DISC -en található vonalkódot. Az INTELLIBREW™ VONALKÓD -TECHNOLÓGIA automatikusan beállítja a főzési időt, a hőmérsékletet és a vízmennyiséget. Így a kedvenc kávénk mindig tökéletes és könnyedén elkészíthető.

Ha már nem az igazi a kávé íze, valószínűleg vizkőmentesíteni kell a készüléket.

Tárolás száraz, hűvös, fénytől védett helyen.

A használatot követően a kiürült kapszulákat igyekezzünk szelektív hulladékgyűjtőbe elhelyezni az újrafelhasználás és egyben környezetünk védeleme miatt.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: