TASSIMO Jacobs Cafe Au Lait Kapszula

Kód: 2340 8289 Kérjük, válasszon változatot
2 790 Ft / db 11 990 Ft / db 2 790 Ft-tól / db 2 197 Ft ÁFA nélkül 9 441 Ft ÁFA nélkül 2 197 Ft-tól ÁFA nélkül
Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Kérjük, válasszon változatot
Változat

A Tassimo Cafe Au Lait ínycsiklandózó kávékapszulái tökéletes kezdést biztosítanak a mindennapjaihoz!

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Tassimo Cafe Au Lait ínycsiklandózó kávékapszulái tökéletes kezdést biztosítanak a mindennapjaihoz! A kávé és a tej kombinációja nem csak reggel, de a nap bármely pillanatában kellemes pillanatokkal örvendeztet meg. Lágy édes íze, kellemes aromája és vastag tejhabja minden kávérajongó szívét rabul ejti. Elkészítése gyerekjáték.
A Café au lait egy francia kifejezés,  magyarul a tejeskávé fordítás terjedt el. A TASSIMO Cafe Au Lait egy olyan kávé, amelyhez forró tejet adnak. Emiatt különbözik a fehér kávétól, amely hideg tejet vagy más fehérítő adalékot tartalmazó kávék.

A kávéfogyasztás, mint a modern ital legkorábbi hiteles bizonyítéka a mai Jemenben jelenik meg a 15. század közepén a szúfi szentélyekben, ahol a kávémagot először pörkölték és főzték a mostani ivásra előkészítetthez hasonló módon. A jemeniek a tengerparti szomáliai közvetítőkön keresztül szerezték be a kávébabot az Etióp -felvidékről, és kezdték meg a termesztést. A 16. századra az ital elérte a Közel -Kelet és Észak -Afrika többi részét, később elterjedt Európában.

A Tassimo T-DISC -jei egyedi vonalkódot tartalmaznak a kávék széles választékához. A TASSIMO gép beolvassa a T-DISC -en található vonalkódot. Az INTELLIBREW™ VONALKÓD -TECHNOLÓGIA automatikusan beállítja a főzési időt, a hőmérsékletet és a vízmennyiséget. Így a kedvenc kávénk mindig tökéletes és könnyedén elkészíthető.

Ha már nem az igazi a kávé íze, valószínűleg vizkőmentesíteni kell a készüléket.

Tárolás száraz, hűvös, fénytől védett helyen.

A használatot követően a kiürült kapszulákat igyekezzünk szelektív hulladékgyűjtőbe elhelyezni az újrafelhasználás és egyben környezetünk védeleme miatt.

5
1x
4
0x
3
1x
2
1x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
BI Szerző | 2022.11.24
Kiváló minőségű!!! Imádom ezt a kávét ‼️‼️????

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Tassimo Hot Beverage System egy egyszerű otthoni kávé rendszer, amely egyszerre egy csésze adag eszpresszót, kávét, teát, forró csokoládét és különféle egyéb kávéitalt készít. A márka tulajdonosa Jacobs Douwe Egberts. A Tassimót először 2004-ben mutatták be Franciaországban mostanra már a világ számos országában elérhetővé vált.

A Tassimo rendszer saját, nem újrafelhasználható műanyag kapszulákat, T-DISC-eket használ. Minden T-Disc tetején található egy vonalkód, amely utasítja a gépet a megfelelő beállítások használatára. A beállítás magában foglalja a víz hőmérsékletét, a víz mennyiségét, a főzési időt valamint az ital erősségét is.