TASSIMO Milka Forrócsoki Kapszula 8 adag

Kód: 2325 8457 Kérjük, válasszon változatot
2 590 Ft / db 11 990 Ft / db 2 590 Ft-tól / db 2 039 Ft ÁFA nélkül 9 441 Ft ÁFA nélkül 2 039 Ft-tól ÁFA nélkül 162 Ft / 1 db
Raktáron Raktáron Kérjük, válasszon változatot
Változat

Tassimo Milka kapszulákkal testes, bársonyos és krémes kakaós csészét kapsz, amelyet az egész család szeretni fog.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Tassimo Milka kapszulákkal testes, bársonyos és krémes kakaós csészét kapsz, amelyet az egész család szeretni fog.

Ismered a Milka csokoládé lágy ízét? Most finom, forró kakaóitalként kódstolhatod meg az Alpokból származó valódi tejcsokoládé ízével.

A használata pofonegyszerű, a Tassimo Milka kapszulát a behelyezést követően a készülék automatikusan felismeri és elkészíti.

Néhány szó a Milkáról:

A Milka 1901-ben Svájcból származó csokoládés édességmárka, amelyet az amerikai Mondelez International cég gyártott és forgalmazott 2012 óta, amikor előde, a Kraft Foods Inc. lépéseit követte. a márka 1990 -ben. Már az 1901-es indulástól kezdve az első “Milka” csokoládét a jellegzetes lila színű csomagolásba csomagolták. A Milkát több mint 100 éve elsősorban a németországi Lörrachban gyártják, és 2012 -ben mintegy 140 000 tonna csokoládét állítottak elő. Bárokban és számos új formában értékesítik, pl húsvéti és karácsonyi kiadásokkal.

A Milka márkájú termékek közé tartozik a csokoládéval bevont süti és keksz is. A márka neve a termék két fő összetevőjéből, a „milch” (tej) és a „kakao” (kakaó) portmanteau -ból származik; bár úgy vélik, hogy a nevet Milka Ternina horvát operaénekes ihlette.

Termékeiket Ausztriában az 1910 -es években mutatták be a népszerűség elterjesztése érdekében, és 1913 -ra a vállalat 18 -szor több csokoládét gyártott, mint az eredeti üzemben, 1880 -ban. Az 1920 -as évekre Milka korlátozott példányszámú tematikus csokoládét vezetett be. A témák az ünnepekhez, például karácsonyhoz és húsvéthoz kapcsolódtak, és csokoládét öntöttek a Mikulás, karácsonyi díszek, húsvéti nyuszik és különböző méretű húsvéti tojások formájába. Az 1960 -as évekre a Milka logója és lila csomagolása védjegyet kapott, gyorsan Németország első számú csokoládéjává vált. Az elkövetkező néhány évtizedben a Milka csokoládé nagyobb adagokban bővült, és javította a csokoládétermékek választékát.

5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
MS Szerző | 2023.07.16
Nagyon finom
5
H Szerző | 2022.11.19
A terméket régóta ismerem, isteni finom krémes habos kakaot készit. A forgalmazó pedig 5* ezekkel az árakkal. Csak igy tovább

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Tassimo Hot Beverage System egy egyszerű otthoni kávé rendszer, amely egyszerre egy csésze adag eszpresszót, kávét, teát, forró csokoládét és különféle egyéb kávéitalt készít. A márka tulajdonosa Jacobs Douwe Egberts. A Tassimót először 2004-ben mutatták be Franciaországban mostanra már a világ számos országában elérhetővé vált.

A Tassimo rendszer saját, nem újrafelhasználható műanyag kapszulákat, T-DISC-eket használ. Minden T-Disc tetején található egy vonalkód, amely utasítja a gépet a megfelelő beállítások használatára. A beállítás magában foglalja a víz hőmérsékletét, a víz mennyiségét, a főzési időt valamint az ital erősségét is.