Nespresso - L'Or Guatemala kapszula 10 adag

Kód: 5419
1 590 Ft / db 1 252 Ft ÁFA nélkül 159 Ft / 1 db
Raktáron

Nespresso kompatibilis L'Or Guatemala kapszula 10 adagos kiszerelésben.

Teljes mértékben újrahasznosítható alumínium kapszulákban.

Részletes információ

Termék részletes leírása

 Nespresso kompatibilis L'Or Guatemala kapszula 10 adagos kiszerelésben. Egyszerűen és gyorsan elkészíthető.

A csomag 10 db Espresso Guatemala kávékapszulát tartalmaz, amely kiemelkedik édes almás és citrusos jegyek. Hagyd, hogy egy időre elragadja magát a magával ragadó illat, és kényeztesd magad egy jól megérdemelt pihenéssel, egy kaland ízével. Könnyű és közepes pörkölt, elegáns, friss és kifinomult, fejlődő ízrétegekkel a gazdag aromás élményért.

A L´OR kávé világa

Történelem

A L´OR márkát 1992-ben alapították Franciaországban, és mindig is az volt, hogy a világ legjobb kávéját kínálja. Azóta a L'OR kávé intenzív ízélményekkel csábítja el a fogyasztók érzékeit. 2010-ben a L'OR a francia határokon túlra terjeszkedett a L'OR Espresso kávékapszulák piacra dobásával.  Ma a L'OR márka páratlan kávéminőséget kínál minden kávészegmensben.

A L'OR márka

Minden csésze L'OR kávét kínál tiszta kávé élvezet. Hagyja, hogy magába szívja az intenzív illat. Fedezze fel a finom és gazdag íz egyensúlyát. Fedezze fel az aranyat. Fedezze fel az L'OR-t.

A L'OR kávé pörkölés és őrlése

A L'OR kávé a legjobb minőségű kávészemekből készül. A L'OR kávéra jellemző pörkölési folyamat a kávébabot intenzív hőmérsékletnek teszi ki, amely mély színt, egyedi ízeket és minden fajtára jellemző tulajdonságot ad nekik. Élvezze a gazdag kávét, a tökéletesen pörkölt és őrölt kávészemek termékét, borostyán színű krémes réteggel.

UTZ

Minden L'OR keverék készül fenntartható termelési módszerek szerint termesztett kávéból, és 100%-ban az UTZ szerint tanúsítottak. A L'OR kávékapszulák együttműködnek a fenntartható kávétermesztési gyakorlatok bevezetésének elősegítése érdekében. Célunk a gazdálkodók, dolgozók és családjaik életének javítása. Törekszünk a természet megőrzésére és a környezet védelmére.

www.utz.org

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: