Nespresso - L'Or Espresso Ristretto alumínium kapszula 10 adag

Kód: 4328
3 190 Ft / db 2 512 Ft ÁFA nélkül 319 Ft / 1 db
Elfogyott
A tétel elfogyott…

Nespresso kompatibilis L'Or Espresso Ristretto alumínium kapszula 10 adagos kiszerelésben. 

Intenzitás - 11/14

Csomagolás: 104 g

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

Nespresso kompatibilis L'Or Espresso Ristretto alumínium kapszula 10 adagos kiszerelésben. Egyszerűen és gyorsan elkészíthető.

A gondosan kidolgozott RISTRETTO elvarázsolja az Ön érzékeit egyedi személyiség és erőteljes fűszeres illat.  Ez egy ideális keverék a ristrettohoz, amely egy felejthetetlen utazásra kíséri a tökéletes kávéélmény felé.

Ristretto egy olyan ital, amely ugyanannyi kávéból készül, mint a klasszikus. eszpresszó, de fele mennyiségű víz felhasználásával 20 ml.  A Ristrettot pontosan a mérete és a gazdag aromája miatt értékelik.

Íz: erőteljes-megkülönböztető-ideális

 

A L´OR kávé világa

Történelem

A A L´OR márkát 1992-ben hozták létre Franciaországban, és mindig is az volt, hogy a világ legjobb kávéját kínálja. Azóta a L'OR kávé intenzív ízélményekkel csábítja el a fogyasztók érzékeit. 2010-ben a L'OR a francia határokon túlra terjeszkedett a L'OR Espresso kávékapszulák piacra dobásával.  Ma a L'OR márka páratlan kávéminőséget kínál minden kávészegmensben.

A L'OR márka

Minden csésze L'OR kávét kínál tiszta kávé élvezet. Hagyja, hogy magába szívja az intenzív illat. Fedezze fel a finom és gazdag íz egyensúlyát. Fedezze fel az aranyat. Fedezze fel az L'OR-t.

A L'OR kávé pörkölés és őrlése

A L'OR kávé a legjobb minőségű kávészemekből készül. A L'OR kávéra jellemző pörkölési folyamat a kávébabot intenzív hőmérsékletnek teszi ki, amely mély színt, egyedi ízeket és minden fajtára jellemző tulajdonságot ad nekik. Élvezze a gazdag kávét, a tökéletesen pörkölt és őrölt kávészemek termékét, borostyán színű krémes réteggel.

UTZ

Minden L'OR keverék készül fenntartható termelési módszerek szerint termesztett kávéból, és 100%-ban az UTZ szerint tanúsítottak. A L'OR kávékapszulák együttműködnek a fenntartható kávétermesztési gyakorlatok bevezetésének elősegítése érdekében. Célunk a gazdálkodók, dolgozók és családjaik életének javítása. Törekszünk a természet megőrzésére és a környezet védelmére.

www.utz.org

Kiegészítő paraméterek

Kategória: L'OR
Súly: 0.055 kg
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: