Nespresso - Jacobs Espresso Intenso 10 alu kapszula 10 adag

Kód: 3166
1 290 Ft / db 1 016 Ft ÁFA nélkül 129 Ft / 1 db
Raktáron (>5 db)

Élvezze az intenzív INTENSO eszpresszót gazdag és finom habbal.

Íz: erős-fűszeres-intenzív

Intenzitás:10 / 14

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az eszpresszó sima és intenzitása miatt népszerű. A L'OR Espresso megőrzi a kávé egyediségét egy speciálisan csomagolt alumínium kapszulában, így az összes aroma csak a kávékészítés során szabadul fel.

 

A Jacobs márka története

Kezdetek

1895-ben egy 26 éves fia Johann Jacobs gazdálkodó csemegeüzletet nyitott a németországi Brémában, többek között kávéval, teával és csokoládéval. Mondanom sem kell, sikeres volt. Néhány évvel később Johann Jacobs ipari vállalkozó volt, és az első kávékereskedő, aki saját telephelyén pörkölte meg a szemes kávét. Csak így tudta garantálni ügyfelei számára az azonnali használatra kész állandó minőségű kávét.

Brémából a világba

1906-ban , Johann Jacobs pörkölőt nyitott, és 1913-ban jegyezte be először a Jacobs márkát. Az 1920-as években elkezdte postai megrendelés útján kínálni a kávéját. A Jacobs kávé olyan népszerűvé vált, hogy az 1960-as években Johann fia, Walther már 1000 teherautóval működtetett kávészállítási üzletet, és rendszeresen szállított frissen pörkölt kávét 60 000 kiskereskedőnek Németországban. A Jacobs márka az 1970-es évektől kezdett elterjedni az egész világon, majd az 1980-as és 1990-es években több egyesülést követően a Kraft csoport részévé vált.

1966-ban a cég különféle Jacobs kávékat kezdett el árulni. , köztük zászlóshajója Jacobs Krönung kávéjával. A Krönung kifejezés szó szerint koronázást jelent, és ez a kapcsolat a királyi exkluzivitás és luxus imázsával kiemeli ennek a kávénak a jelentőségét, mint a legjobb minőségű Jacobs kávét.

A Jacobs kávé babban fogyasztható, őrölt és instant kávé. 2018-tól alumínium espresso kapszulában is.

UTZ

Minden Jacobs kávékapszula keverék fenntartható termelési módszerek szerint termesztett kávéból készül és 100%-ban az UTZ szerint tanúsítottak. A Jacobs kávékapszulák együtt dolgoznak a fenntartható kávétermesztési gyakorlatok megvalósításán. Célunk a gazdálkodók, dolgozók és családjaik életének javítása. Törekszünk a természet megőrzésére és a környezet védelmére.

www.utz.org

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: