Nespresso - Jacobs Espresso Ristretto 12 alumínium kapszula 10 adag

Kód: 3167
1 290 Ft / db 1 016 Ft ÁFA nélkül 129 Ft / 1 db
Raktáron (>5 db)

Nespresso kompatibilis Jacobs Espresso Ristretto 12 alumínium kapszula 10 adagos kiszerelésben. 

Íz: intenzív-élénk-komplex

Intenzitás:12/14

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

Nespresso kompatibilis Jacobs Espresso Ristretto 12 alumínium kapszula 10 adagos kiszerelésben. Egyszerűen és gyorsan elkészíthető.

Tapasztalja meg az intenzív kávészenzációt a Jacobs Ristrettonak köszönhetően, amely elegáns, kiegyensúlyozott ízével elbűvöli Önt.

A Ristretto egy olyan ital, amelyet a klasszikus eszpresszóval megegyező mennyiségű kávéból készítenek, de feleannyi víz felhasználásával, 20 ml-rel. A Ristrettot pontosan a mérete és a gazdag aromája miatt értékelik.

Íz: intenzív-élénk-komplex

Intenzitás-12/14

Csomagolás: 52g

A Jacobs márka története

Kezdetek

1895-ben egy 26 éves fia Johann Jacobs gazdálkodó csemegeüzletet nyitott a németországi Brémában, többek között kávéval, teával és csokoládéval. Mondanom sem kell, sikeres volt. Néhány évvel később Johann Jacobs ipari vállalkozó volt, és az első kávékereskedő, aki saját telephelyén pörkölte meg a szemes kávét. Csak így tudta garantálni ügyfelei számára az azonnali használatra kész állandó minőségű kávét.

Brémából a világba

1906-ban , Johann Jacobs pörkölőt nyitott, és 1913-ban jegyezte be először a Jacobs márkát. Az 1920-as években elkezdte postai megrendelés útján kínálni a kávéját. A Jacobs kávé olyan népszerűvé vált, hogy az 1960-as években Johann fia, Walther már 1000 teherautóval működtetett kávészállítási üzletet, és rendszeresen szállított frissen pörkölt kávét 60 000 kiskereskedőnek Németországban. A Jacobs márka az 1970-es évektől kezdett elterjedni az egész világon, majd az 1980-as és 1990-es években több egyesülést követően a Kraft csoport részévé vált.

1966-ban a cég különféle Jacobs kávékat kezdett el árulni. , köztük zászlóshajója Jacobs Krönung kávéjával. A Krönung kifejezés szó szerint koronázást jelent, és ez a kapcsolat a királyi exkluzivitás és luxus imázsával kiemeli ennek a kávénak a jelentőségét, mint a legjobb minőségű Jacobs kávét.

A Jacobs kávé babban fogyasztható, őrölt és instant kávé. 2018-tól alumínium espresso kapszulában is.

UTZ

Minden Jacobs kávékapszula keverék fenntartható termelési módszerek szerint termesztett kávéból készül és 100%-ban az UTZ szerint tanúsítottak. A Jacobs kávékapszulák együtt dolgoznak a fenntartható kávétermesztési gyakorlatok megvalósításán. Célunk a gazdálkodók, dolgozók és családjaik életének javítása. Törekszünk a természet megőrzésére és a környezet védelmére.

www.utz.org

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: