L´OR Espresso Ristretto Intensity 11-100 kapszula Nespresso®-hoz

Kód: 10526
15 690 Ft / db 12 354 Ft ÁFA nélkül
Raktáron (4 db)

L´OR Espresso Ristretto Intensity 11-100 kapszula Nespressohoz

* Harmadik fél védjegye, amely nem áll kapcsolatban a JACOBS DOUWE EGBERTS-szel  

A gondosan megalkotott RISTRETTO egyedi egyéniségével és erőteljes fűszeres aromájával elvarázsolja érzékeit. Ez egy ideális keverék a ristrettohoz, amely elkísér egy felejthetetlen utazásra a tökéletes kávéélmény felé.

A Ristretto a klasszikus eszpresszóval megegyező mennyiségű kávéból, de feleannyi víz felhasználásával, 20 ml-es ital. A Ristrettot pontosan méretei és gazdag aromái miatt értékelik.

Részletes információ

Termék részletes leírása

L´OR Espresso Ristretto Intensity 11-100 kapszula Nespresso®-hoz

Íz: erőteljes-kifejező-ideális

Intenzitás-11/14

Kiszerelés: 52g

Lejárat: lásd a csomagolás alján

A L'OR kávé világa

Történelem

A L'OR márkát 1992-ben alapították Franciaországban, és mindig is az volt, hogy a világ legjobb kávéját kínálja. Azóta a L'OR kávé intenzív ízélményekkel csábítja el a fogyasztók érzékeit. 2010-ben a L'OR a francia határokon túlra terjeszkedett a L'OR Espresso kávékapszulák piacra dobásával. Ma a L'OR márka páratlan kávéminőséget kínál minden kávészegmensben.

L'OR márka

Minden csésze L'OR kávé tiszta kávéélményt kínál. Hagyja, hogy magába szívja az intenzív illat. Fedezze fel a finom és gazdag íz egyensúlyát. Fedezze fel az aranyat. Fedezze fel a L'OR-t.

L'OR kávépörkölés és őrlés

A L'OR kávé a legjobb minőségű kávészemekből készül. A L'OR kávéra jellemző pörkölési folyamat a kávébabot intenzív hőmérsékletnek teszi ki, amely mély színt, egyedi ízeket és minden fajtára jellemző tulajdonságot ad nekik. Élvezze a gazdag kávét, a tökéletesen pörkölt és őrölt kávészemek termékét, borostyán színű krémes réteggel.

UTZ

Minden L'OR keverék fenntartható termelési módszerek szerint termesztett kávéból készül, és 100%-ban UTZ minősítéssel rendelkezik. A L'OR kávékapszulák együttműködnek a fenntartható kávétermesztési gyakorlatok bevezetésének támogatásában. Célunk a gazdálkodók, dolgozók és családjaik életének javítása. Törekszünk a természet megőrzésére és a környezet védelmére.

www.utz.org

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: