Dolce Gusto - Starbucks Madagascar Vanilla Macchiato kapszula - 6 adag

Kód: 12037
Nincs értékelés
Márka: Nescafé
1 690 Ft / db 1 331 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

A Dolce Gusto Starbucks Madagascar Vanilla Macchiato kapszula a klasszikus Blonde espressora “épül”, amelyet lágy, kerek és enyhe íz jellemez.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Dolce Gusto Starbucks Madagascar Vanilla Macchiato kapszula a híres kávéházlánc egyik méltán kedvelt klasszikusa. Ez az egyedülálló Starbucks Macchiato a klasszikus Blonde espressora “épül”, amelyet lágy, kerek és enyhe íz jellemez. Ehhez jön még az édes és krémes tej, amely a kávéval tökéletes harmóniában kiegyensúlyozott és finom ízt ad és  egyedülállóan keveredik a madagaszkári zamatos vaníliával, ami különlegessé teszi ezt a kávéélményt.

De mit is kell tudni a Starbucksról?

Az első Starbucks 1971-ben nyitotta meg kapuit. Abban az időben az üzletlánc egyetlen üzletből állt ,Seattle történelmi Pike Place piacán. Ebben az apró üzletben a Starbucks a világ legjobb frissen pörkölt babkávéit árulta. A cég nevét Starbuck kormányosról kapta a “Moby Dick” című regényből. Ez a név az első kávékereskedők tengerjáró romantikáját és hagyományait kívánta felidézni.

Ma a Starbucks a világ egyik legnagyobb pörkölője és kávékülönlegességek szállítója. És minden csészével arra törekszik, hogy örökségét és rendkívüli élményeit a kávé által keltse életre.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: