Dolce Gusto - Starbucks Madagascar Vanilla Macchiato kapszula - 6 adag

Kód: 12037
2 390 Ft / db 1 882 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

A Dolce Gusto Starbucks Madagascar Vanilla Macchiato kapszula a klasszikus Blonde espressora “épül”, amelyet lágy, kerek és enyhe íz jellemez.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Dolce Gusto Starbucks Madagascar Vanilla Macchiato kapszula a híres kávéházlánc egyik méltán kedvelt klasszikusa. Ez az egyedülálló Starbucks Macchiato a klasszikus Blonde espressora “épül”, amelyet lágy, kerek és enyhe íz jellemez. Ehhez jön még az édes és krémes tej, amely a kávéval tökéletes harmóniában kiegyensúlyozott és finom ízt ad és  egyedülállóan keveredik a madagaszkári zamatos vaníliával, ami különlegessé teszi ezt a kávéélményt.

De mit is kell tudni a Starbucksról?

Az első Starbucks 1971-ben nyitotta meg kapuit. Abban az időben az üzletlánc egyetlen üzletből állt ,Seattle történelmi Pike Place piacán. Ebben az apró üzletben a Starbucks a világ legjobb frissen pörkölt babkávéit árulta. A cég nevét Starbuck kormányosról kapta a “Moby Dick” című regényből. Ez a név az első kávékereskedők tengerjáró romantikáját és hagyományait kívánta felidézni.

Ma a Starbucks a világ egyik legnagyobb pörkölője és kávékülönlegességek szállítója. És minden csészével arra törekszik, hogy örökségét és rendkívüli élményeit a kávé által keltse életre.

5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
SZ Szerző | 2022.12.26
Nagyon! Amit picit sajnálok csak az, hogy volt egy új íz / Starbucks Toffee Nut Latte/ amiből nem volt már készleten a weboldal szerint.
5
ID Szerző | 2022.12.21
Tökéletes imádom

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Nescafé Dolce Gusto a Nestlé kávékapszula-rendszere. A gépeket az Arno hardvergyártók gyártják a Næver, a Krups és a De'Longhi cégtől.

A Nestlé S.A. svájci multinacionális élelmiszer- és italfeldolgozó konglomerátumvállalat, amelynek székhelye a svájci Vaudey-ben található. A bevételek és egyéb mutatók alapján mérve a világ legnagyobb élelmiszeripari vállalata 2014 óta. A 64. helyet foglalta el a Fortune Global 500-ban 2017-ben [8], a 33. helyet pedig a Forbes Global 2000 legnagyobb állami vállalatok listájának 2016. évi kiadásában.

A Nestlé termékei közé tartozik a bébiételek, az orvosi ételek, a palackozott víz, a reggeli müzlik, a kávé és a tea, az édességek, a tejtermékek, a fagylalt, a fagyasztott ételek, az állateledelek és az ételek. A Nestlé márkáinak huszonkilenc éves árbevétele meghaladja az 1 milliárd svájci frankot (körülbelül 1,1 milliárd dollár), beleértve a Nespresso, a Nescafé, a Kit Kat, a Smarties, a Nesquik, a Stouffer, a Vittel és a Maggi márkákat is. A Nestlének 447 gyára van, 189 országban működik, és körülbelül 339 000 embernek ad munkát.