Dolce Gusto - Starbucks Caffé Latte kapszula

Kód: 6768 8563 Kérjük, válasszon változatot
Nincs értékelés
Márka: Nescafé
1 890 Ft / db 5 190 Ft / db 1 890 Ft-tól / db 1 488 Ft ÁFA nélkül 4 087 Ft ÁFA nélkül 1 488 Ft-tól ÁFA nélkül
Raktáron (>5 db) Raktáron Kérjük, válasszon változatot
Változat

A Starbucks Caffé Latte egy igazi klasszikus, amely arabica kávébabból készült eszpresszó alapból áll, krémes és habos tejjel kombinálva egy harmonikus és ízletes kávé.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Dolce Gusto – Starbucks Caffé Latte kapszula a híres kávéházlánc egyik méltán kedvelt tejeskávé klasszikusa. A Starbucks Caffé Latte egy igazi klasszikus, amely arabica kávébabból készült eszpresszó alapból áll, krémes és habos tejjel kombinálva egy harmonikus és ízletes kávé.

De mit is kell tudni a Starbucksról?

Az első Starbucks 1971-ben nyitotta meg kapuit. Abban az időben az üzletlánc egyetlen üzletből állt ,Seattle történelmi Pike Place piacán. Ebben az apró üzletben a Starbucks a világ legjobb frissen pörkölt babkávéit árulta. A cég nevét Starbuck kormányosról kapta a “Moby Dick” című regényből. Ez a név az első kávékereskedők tengerjáró romantikáját és hagyományait kívánta felidézni.

Ma a Starbucks a világ egyik legnagyobb pörkölője és kávékülönlegességek szállítója. És minden csészével arra törekszik, hogy örökségét és rendkívüli élményeit a kávé által keltse életre.

Közepes intenzitás (5/10)

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Starbucks
Intenzitás: 5/10

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: