Dolce Gusto - Nescafé Ristretto Ardenza kapszula

Kód: 750
2 290 Ft / db 1 803 Ft ÁFA nélkül
Raktáron
Változat

A Dolce Gusto – Nescafé Ristretto Ardenza Caffé  a kapszulás termékcsalád egyik legintenzívebb ízvilágú kávéja.  A kávé arabica és robusta babból készül, erősségét a szemes kávé sötét pörköléséből nyeri.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Dolce Gusto – Nescafé Ristretto Ardenza Caffé  a kapszulás termékcsalád egyik legintenzívebb ízvilágú kávéja.  A kávé arabica és robusta babból készül, erősségét a szemes kávé sötét pörköléséből nyeri. A kávé finom, fűszeres utóízét a pörkölés során hozzáadott édesgyökértől kapja. Szerezz tökéletes kávét egy kis csészében!

Fedezd fel a kávét teljesen más módon a NESCAFÉ® Dolce Gusto® készülékkel abszolút stílusos géptervezéssel és csúcsminőséggel a maximális 15 bar-os nyomásnak és az intelligens kapszulatechnológiának köszönhetően. Több mint 30 különböző típus biztosítja a kávézó élvezetét otthon – gyorsan és egyszerűen.

A NESCAFÉ® Dolce Gusto® intelligens kapszulatechnológiájának köszönhetően a tökéletes kávéélmény gyors és egyszerű! Az intelligens kapszulatechnika megfelelően szabályozza a nyomást a tökéletes kávéélmény érdekében.

5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
BI Szerző | 2023.06.09
Elégedett vagyok
5
MI Szerző | 2023.03.10
Teljesen ! ,

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: