Dolce Gusto - Nescafé Latte Macchiato Kapszula

Kód: 768 2005 Kérjük, válasszon változatot
2 190 Ft / db 6 590 Ft / db 2 190 Ft-tól / db 1 724 Ft ÁFA nélkül 5 189 Ft ÁFA nélkül 1 724 Ft-tól ÁFA nélkül
Raktáron Raktáron Kérjük, válasszon változatot
Változat

Kávés kreativitás minden napszakban. Finom, forró tej bőséges, bársonyos tejhab alatt tökéletesen kombinálható egy eszpresszó keverékkel Brazíliából, Kolumbiából és Vietnamból származó válogatott kávészemekkel.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Kávés kreativitás minden napszakban
Finom, forró tej bőséges, bársonyos tejhab alatt tökéletesen kombinálható egy eszpresszó keverékkel Brazíliából, Kolumbiából és Vietnamból származó válogatott kávészemekkel.

A latte macchiato egy eredeti olasz kávékülönlegesség, a név festett-vagy foltos tejet jelent, hiszen a pohárban látni lehet a tej és az eszpresszó mennyei keveredését.

Mi a különbség a latte és a latte macchiato között?

A különbséget a kiöntés módja adja. Míg a latte esetében először az eszpresszó kerül a pohárba majd a tej, addig a latte macchiato-nál a tej az első és azt követi az eszpresszó. Az eszpresszónak forróbbnak kell lenni, mint a tejnek, így nem fognak keveredni. Ezzel teremtheted meg a három gyönyörű réteget a poharadban: tej, eszpresszó és könnyed tejhab.

Miért válaszd a latte macchiatot?

A latte macchiato tökéletes választás, ha egy nagy pohár forró kávét szeretnél fogyasztani napközben vagy egy ráérős reggelen. Nincs is jobb, mint a reggeli nyüzsgés előtt magadra szánni pár percet, felkészülni az előtted álló napra és meginni egy minőségi, esztétikus látványt nyújtó finom latte macchiatot.

Mit tartalmaz a doboz?

A doboz 2×8 db kapszulát tartalmaz:

  • 8 db Dolce Gusto Latte Macchiato kapszulát
  • 8 db tejkapszulát

A latte macchiato elkészítéséhez mind a kétfajta kapszulából fel kell használni egyet-egyet a tökéletes végeredmény érdekében.

Hogyan kell elkészíteni?

A tejkapszulával kezd, majd ez után jöjjön a Dolce Gusto Latte Macchiato kapszula. A sorrend betartásával fogod elérni a kávé és a tej tökéletes harmóniáját, amely megteremti a latte macchiato különleges ízvilágát. Nincs más dolgod, mint a kávégép alá tartani a poharad, majd pedig elkészíteni a tejet és a kávét. Az esztétikus látványról a Nespresso kávégép gondoskodik.

  • Pörkölt őrölt kávé és teljes tejpor cukorral
  • Tejkapszula 170ml + kávékapszula 50ml = 220ml

Tiszta, száraz helyen, szobahőmérsékleten tárolandó.

5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
HV Szerző | 2023.03.13
Nagyon gyors szállítással, minden rendben megérkezett.
5
KV Szerző | 2023.02.09
Tökéletes termék, gyors szállítás! Máskor is innen fogok rendelni!

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Nescafé Dolce Gusto a Nestlé kávékapszula-rendszere. A gépeket az Arno hardvergyártók gyártják a Næver, a Krups és a De'Longhi cégtől.

A Nestlé S.A. svájci multinacionális élelmiszer- és italfeldolgozó konglomerátumvállalat, amelynek székhelye a svájci Vaudey-ben található. A bevételek és egyéb mutatók alapján mérve a világ legnagyobb élelmiszeripari vállalata 2014 óta. A 64. helyet foglalta el a Fortune Global 500-ban 2017-ben [8], a 33. helyet pedig a Forbes Global 2000 legnagyobb állami vállalatok listájának 2016. évi kiadásában.

A Nestlé termékei közé tartozik a bébiételek, az orvosi ételek, a palackozott víz, a reggeli müzlik, a kávé és a tea, az édességek, a tejtermékek, a fagylalt, a fagyasztott ételek, az állateledelek és az ételek. A Nestlé márkáinak huszonkilenc éves árbevétele meghaladja az 1 milliárd svájci frankot (körülbelül 1,1 milliárd dollár), beleértve a Nespresso, a Nescafé, a Kit Kat, a Smarties, a Nesquik, a Stouffer, a Vittel és a Maggi márkákat is. A Nestlének 447 gyára van, 189 országban működik, és körülbelül 339 000 embernek ad munkát.