TASSIMO Jacobs XL Krönung Kapszula 16 adag

Kód: 15207
Nincs értékelés
2 290 Ft / db 1 803 Ft ÁFA nélkül 143 Ft / 1 db
Raktáron (>5 db)

A Jacobs Krönung XL lehetőséget ad arra, hogy kedvenc kávéd még nagyobb mennyiségben élvezhesd. Egy kapszulából 195 ml ital készíthető.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Tassimo Jacobs XL Krönung egy csodálatos közepesen pörkölt kávé Jacobs-tól, amely kontinentális babkeverékének köszönhetően igazi energiahatékonyságot ígér.

A Jacobs Krönung XL lehetőséget ad arra, hogy kedvenc kávéd még nagyobb mennyiségben élvezhesd. Egy kapszulából 195 ml ital készíthető.

A Tassimo T-DISC -jei egyedi vonalkódot tartalmaznak a kávék széles választékához. A TASSIMO gép beolvassa a T-DISC -en található vonalkódot. Az INTELLIBREW™ VONALKÓD -TECHNOLÓGIA automatikusan beállítja a főzési időt, a hőmérsékletet és a vízmennyiséget. Így a kedvenc kávénk mindig tökéletes és könnyedén elkészíthető.

Tárolás száraz, hűvös, fénytől védett helyen.

Ha már nem az igazi a kávé íze, valószínűleg vizkőmentesíteni kell a készüléket. Ehhez kínálatunkban megtalálható mind a Szerviz T-Disc, mind a vízkőoldó tabletta.

A használatot követően a kiürült kapszulákat igyekezzünk szelektív hulladékgyűjtőbe elhelyezni az újrafelhasználás és egyben környezetünk védeleme miatt.

A Jacobs márkát Farhad Jacobs alapította Németországban 1895-ben. Tehét egy igazi, 100 évesnél is régebbi tradíciójú termékpaletta része az XL kiszerelésű Krönung kávékapszula.

A vállalat 1982 -ben egyesült a svájci Interfood csokoládécéggel, és megalakult Jacobs Suchard, és 1987 -ben megvásárolta az amerikai Brach’s Candy -t, többek között egyéb felvásárlások mellett. Jacobs Suchardot, a Brach’s és az Interfood kivételével, 1990 -ben értékesítették a Kraft Foods -nak. Az 1970 -es és 1990 -es évek között a kávékészítményeket az írországi Jacob’s üzem gyártotta.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: