TASSIMO Jacobs XL Krönung Kapszula 16 adag

Kód: 15207
2 590 Ft / db 2 039 Ft ÁFA nélkül 162 Ft / 1 db
Raktáron (>5 db)

A Jacobs Krönung XL lehetőséget ad arra, hogy kedvenc kávéd még nagyobb mennyiségben élvezhesd. Egy kapszulából 195 ml ital készíthető.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Tassimo Jacobs XL Krönung egy csodálatos közepesen pörkölt kávé Jacobs-tól, amely kontinentális babkeverékének köszönhetően igazi energiahatékonyságot ígér.

A Jacobs Krönung XL lehetőséget ad arra, hogy kedvenc kávéd még nagyobb mennyiségben élvezhesd. Egy kapszulából 195 ml ital készíthető.

A Tassimo T-DISC -jei egyedi vonalkódot tartalmaznak a kávék széles választékához. A TASSIMO gép beolvassa a T-DISC -en található vonalkódot. Az INTELLIBREW™ VONALKÓD -TECHNOLÓGIA automatikusan beállítja a főzési időt, a hőmérsékletet és a vízmennyiséget. Így a kedvenc kávénk mindig tökéletes és könnyedén elkészíthető.

Tárolás száraz, hűvös, fénytől védett helyen.

Ha már nem az igazi a kávé íze, valószínűleg vizkőmentesíteni kell a készüléket. Ehhez kínálatunkban megtalálható mind a Szerviz T-Disc, mind a vízkőoldó tabletta.

A használatot követően a kiürült kapszulákat igyekezzünk szelektív hulladékgyűjtőbe elhelyezni az újrafelhasználás és egyben környezetünk védeleme miatt.

A Jacobs márkát Farhad Jacobs alapította Németországban 1895-ben. Tehét egy igazi, 100 évesnél is régebbi tradíciójú termékpaletta része az XL kiszerelésű Krönung kávékapszula.

A vállalat 1982 -ben egyesült a svájci Interfood csokoládécéggel, és megalakult Jacobs Suchard, és 1987 -ben megvásárolta az amerikai Brach’s Candy -t, többek között egyéb felvásárlások mellett. Jacobs Suchardot, a Brach’s és az Interfood kivételével, 1990 -ben értékesítették a Kraft Foods -nak. Az 1970 -es és 1990 -es évek között a kávékészítményeket az írországi Jacob’s üzem gyártotta.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Tassimo Hot Beverage System egy egyszerű otthoni kávé rendszer, amely egyszerre egy csésze adag eszpresszót, kávét, teát, forró csokoládét és különféle egyéb kávéitalt készít. A márka tulajdonosa Jacobs Douwe Egberts. A Tassimót először 2004-ben mutatták be Franciaországban mostanra már a világ számos országában elérhetővé vált.

A Tassimo rendszer saját, nem újrafelhasználható műanyag kapszulákat, T-DISC-eket használ. Minden T-Disc tetején található egy vonalkód, amely utasítja a gépet a megfelelő beállítások használatára. A beállítás magában foglalja a víz hőmérsékletét, a víz mennyiségét, a főzési időt valamint az ital erősségét is.