Nespresso - L'Or Espresso Ristretto alumínium kapszula 10 adag

Kód: 3172
1 690 Ft / db 1 331 Ft ÁFA nélkül 169 Ft / 1 db
Raktáron (>5 db)

Nespresso kompatibilis L'Or Espresso Ristretto alumínium kapszula 10 adagos kiszerelésben.

Íz: erőteljes

Intenzitás: 11/14

Csomagolás: 52 g

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

Nespresso kompatibilis L'Or Espresso Ristretto alumínium kapszula 10 adagos kiszerelésben. Egyszerűen és gyorsan elkészíthető.

 

A gondosan megalkotott RISTRETTO egyedi személyiséggel varázsolja el érzékeit. erőteljes fűszeres aroma. Ideális keverék a ristrettohoz, amely egy felejthetetlen utazásra kíséri a tökéletes kávéélmény felé.

Ristretto egy olyan ital, amely ugyanannyi kávéból készül, mint a klasszikus espresso, de fél mennyiségű víz felhasználásával 20 ml. A Ristrettot pontosan a mérete és a gazdag aromája miatt értékelik.

A L´OR kávé világa

Történelem

Az L´ Az OR márkát 1992-ben hozták létre Franciaországban, és mindig is az volt, hogy a világ legjobb kávéját kínálja. Azóta a L'OR kávé intenzív ízélményekkel csábítja el a fogyasztók érzékeit. 2010-ben a L'OR a francia határokon túlra terjeszkedett a L'OR Espresso kávékapszulák piacra dobásával. Ma a L'OR márka páratlan kávéminőséget kínál minden kávészegmensben.

A L'OR márka

Minden csésze L'OR kávét kínál tiszta kávé élvezet. Hagyja, hogy magába szívja az intenzív illat. Fedezze fel a finom és gazdag íz egyensúlyát. Fedezze fel az aranyat. Fedezze fel az L'OR-t.

A L'OR kávé pörkölés és őrlése

A L'OR kávé a legjobb minőségű kávészemekből készül. A L'OR kávéra jellemző pörkölési folyamat a kávébabot intenzív hőmérsékletnek teszi ki, amely mély színt, egyedi ízeket és minden fajtára jellemző tulajdonságot ad nekik. Élvezze a gazdag kávét, a tökéletesen pörkölt és őrölt kávészemek termékét, borostyán színű krémes réteggel.

UTZ

Minden L'OR keverék készül fenntartható termelési módszerek szerint termesztett kávéból, és 100%-ban az UTZ szerint tanúsítottak. A L'OR kávékapszulák együttműködnek a fenntartható kávétermesztési gyakorlatok bevezetésének elősegítése érdekében. Célunk a gazdálkodók, dolgozók és családjaik életének javítása. Törekszünk a természet megőrzésére és a környezet védelmére.

www.utz.org

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz