Nespresso - L'Or Espresso Onyx Intenzita alumínium kapszula 20 adag

Kód: 8436
2 390 Ft / db 1 882 Ft ÁFA nélkül 120 Ft / 1 db
Raktáron

Nespresso kompatibilis L'Or Espresso Onyx Intenzita alumínium kapszula 20 adagos kiszerelésben.

Intenzitás: 12/14

Csomag: 104 g

Részletes információ

Termék részletes leírása

Nespresso kompatibilis L'Or Espresso Onyx Intenzita alumínium kapszula 20 adagos kiszerelésben. Egyszerűen és gyorsan elkészíthető.

A sötétre pörkölt Arabica és Robusta babot finomra őrlik, hogy jellegzetes fűszeres keveréket tárjanak fel keserű és kakaós jegyekkel.

 A L´OR kávé világa

Történelem

A L´OR márkát 1992-ben alapították Franciaországban, és ambíciói mindig is a világ legjobb kávéját kínálta. Azóta a L'OR kávé intenzív ízélményekkel csábítja el a fogyasztók érzékeit. 2010-ben a L'OR a francia határokon túlra terjeszkedett a L'OR Espresso kávékapszulák piacra dobásával.  Ma a L'OR márka páratlan kávéminőséget kínál minden kávészegmensben.

A L'OR márka

Minden csésze L'OR kávét kínál tiszta kávé élvezet. Hagyja, hogy magába szívja az intenzív illat. Fedezze fel a finom és gazdag íz egyensúlyát. Fedezze fel az aranyat. Fedezze fel az L'OR-t.

A L'OR kávé pörkölés és őrlése

A L'OR kávé a legjobb minőségű kávészemekből készül. A L'OR kávéra jellemző pörkölési folyamat a kávébabot intenzív hőmérsékletnek teszi ki, amely mély színt, egyedi ízeket és minden fajtára jellemző tulajdonságot ad nekik. Élvezze a gazdag kávét, a tökéletesen pörkölt és őrölt kávészemek termékét, borostyán színű krémes réteggel.

UTZ

Minden L'OR keverék készül fenntartható termelési módszerek szerint termesztett kávéból, és 100%-ban az UTZ szerint tanúsítottak. A L'OR kávékapszulák együttműködnek a fenntartható kávétermesztési gyakorlatok bevezetésének elősegítése érdekében. Célunk a gazdálkodók, dolgozók és családjaik életének javítása. Törekszünk a természet megőrzésére és a környezet védelmére.

www.utz.org

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: