Nespresso - Jacobs Espresso Classico 7 alu kapszula 10 adag

Kód: 3165
1 290 Ft / db 1 016 Ft ÁFA nélkül 129 Ft / 1 db
Raktáron (>5 db)

Ennek az eszpresszónak a szíve a kiváló minőségű arabica és az intenzív robusta összjátéka – kellemesen édes ízű, kiegyensúlyozott aromával.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az eszpresszó simasága és intenzitása miatt népszerű. A L'OR Espresso megőrzi a kávé egyediségét egy speciálisan csomagolt alumínium kapszulában, így az összes aroma csak a kávékészítés során szabadul fel.

Íz: kiegyensúlyozott-gyümölcsös-elegáns

Intenzitás: 7/14

Tömege: 52 g

A Jacobs márka története

Kezdetek

1895-ben a 26 éves fia Egy farmer, Johann Jacobs csemegeüzletet nyitott a németországi Brémában, ahol kávé, tea és csokoládé is volt. Mondanom sem kell, sikeres volt. Néhány évvel később Johann Jacobs ipari vállalkozó volt, és az első kávékereskedő, aki saját telephelyén pörkölte meg a szemes kávét. Csak így tudta garantálni ügyfelei számára az azonnali használatra kész állandó minőségű kávét.

Brémából a világba

1906-ban , Johann Jacobs pörkölőt nyitott, és 1913-ban jegyezte be először a Jacobs márkát. Az 1920-as években elkezdte postai megrendelés útján kínálni a kávéját. A Jacobs kávé olyan népszerűvé vált, hogy az 1960-as években Johann fia, Walther már 1000 teherautóval működtetett kávészállítási üzletet, és rendszeresen szállított frissen pörkölt kávét 60 000 kiskereskedőnek Németországban. A Jacobs márka az 1970-es évektől kezdett elterjedni az egész világon, majd az 1980-as és 1990-es években több egyesülést követően a Kraft csoport részévé vált.

1966-ban a cég különféle Jacobs kávékat kezdett el árulni. , köztük zászlóshajója Jacobs Krönung kávéjával. A Krönung kifejezés szó szerint koronázást jelent, és ez a kapcsolat a királyi exkluzivitás és luxus imázsával kiemeli ennek a kávénak a jelentőségét, mint a legjobb minőségű Jacobs kávét.

A Jacobs kávé babban fogyasztható, őrölt és instant kávé. 2018-tól alumínium espresso kapszulában is.

UTZ

Minden Jacobs kávékapszula keverék fenntartható termelési módszerek szerint termesztett kávéból készül és 100%-ban az UTZ szerint tanúsítottak. A Jacobs kávékapszulák együtt dolgoznak a fenntartható kávétermesztési gyakorlatok megvalósításán. Célunk a gazdálkodók, dolgozók és családjaik életének javítása. Törekszünk a természet megőrzésére és a környezet védelmére.

www.utz.org

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: