Illy Filter Normal őrölt kávé 250 g

Kód: 3273
3 237 Ft / db 2 549 Ft ÁFA nélkül 1 295 Ft / 100 g
Raktáron (>5 db)

A csepegtető kávé szerelmesei számára az ILLY márka elkészítette az Illy Filter kávé különleges keverékét.

Az Illy Filter kávé erős, intenzív aromájával és finoman kiegyensúlyozott ízével nyűgöz le. egy kis karamell és csokoládé jegyekkel. Az Illy Filter kávé kilencféle arabica kávé keveréke.

100% arabica

Részletes információ

Termék részletes leírása

  • közepesen pörkölt őrölt kávé 100% arabica
  • eredeti olasz pörkölés
  • csomagolódoboz 250g porszívózva
  • összetétel: 9 féle 100-as keverék % ARABICA
  • koffeintartalom kevesebb, mint 1,5 %

 

Az Illy pörkölő csak a legjobb minőségű arabica kávéfajtákat használja, amelyekre jellemző alacsonyabb koffeintartalommal. A megadott mennyiség kevesebb, mint 0,5%. Egy csésze Illy kávét a jellegzetes szemcsés, vörösesbarna krémről lehet felismerni, amely keverés után is sokáig megmarad. Íze változatos, kellemesen fűszeres és lágy egyszerre. Az Illa aromája erős és intenzív.

Az Illa espresso sikere a sav és a keserűség egyedülálló harmóniájában rejlik. Ezt a harmóniát egy kávéfajtával lehetetlen elérni, ezért az Illy az Arabica fajta kilenc kiváló minőségű fajtájának keveréke. Az Illy kávé alacsony koffeintartalmú, szemeit elektronikusan szortírozzák, és úgynevezett "sűrítéssel" csomagolják.

Az Illy a kávé végső csomagolásában nyújtott gondosságáról és minőségéről ismert. A hermetikusan lezárt konzervdobozok abszolút garanciát jelentenek a legjobb minőségű kávé megőrzésére az Ön felé vezető úton.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz