Dolce Gusto - Nescafé Espresso Kapszula

Kód: 729 726 1993 1994 Kérjük, válasszon változatot
Nincs értékelés
Márka: Nescafé
1 790 Ft / db 3 990 Ft / db 5 290 Ft / db 11 490 Ft / db 1 790 Ft-tól / db 1 409 Ft ÁFA nélkül 3 142 Ft ÁFA nélkül 4 165 Ft ÁFA nélkül 9 047 Ft ÁFA nélkül 1 409 Ft-tól ÁFA nélkül
Raktáron (>5 db) Elfogyott Raktáron Raktáron Kérjük, válasszon változatot
Változat

A Dolce Gusto Nescafé Espresso az egyik legismertebb és talán legnépszerűbb kávéfajta. A kávéimádók cukor, tejszín és tej nélkül fogyasztják.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A bársonyos krém alatt egy karakteres eszpresszó gyümölcsös gránátalma jegyekkel és sült dió finom akcentusaival lep meg.

A Dolce Gusto Nescafé Espresso az egyik legismertebb és talán legnépszerűbb kávéfajta. A kávéimádók cukor, tejszín és tej nélkül fogyasztják, így megtapasztalhatják annak intenzív ízét és erejét. 

Mi a különbség a kávé és az eszpresszó között?

Bizony, a kávé és az eszpresszó nem szinonimák, az eszpresszó egy kávéfajta. Az eszpresszó íze sokkal intenzívebb, mint a kávéé, méretben pedig sokkal kisebb. Kávézókban a kávét filterrel, míg az eszpresszót eszpresszó géppel készítik, tehát az elkészítés módja is eltér. Az eszpresszó kávékapszulával az eredeti olasz ízt tapasztalhatod meg.

Az eszpresszó története

Az eszpresszó Olaszországból származik, az elnevezés is az olasz ’espresso’ szóból ered, ami gyorsat, sürgőset jelent. A kávé elkészítése nem igényelt túl nagy előkészletet, hiszen nagyjából 85- 95 ºC vizet folyattak át finomra darált kávén. Gyorsan elkészült és gyorsan is lehetett fogyasztani.

Miért válaszd az eszpresszót?

Az eszpresszó az egyik legjobb választás a sietős reggelekre. Sokan vannak, akik az eszpresszó pikáns illatára szeretnek ébredni. Hiszen már az illat arra emlékezteti őket, hogy kezdetét veszi a nap.

Az eszpresszó nemcsak reggel, a nap többi szakában is kellemes élményt nyújt, hiszen:

  • gyorsan fogyasztható
  • egyszerű koffeinbevitel
  • felmelegít és felpörget.

Mit tartalmaz a doboz?

A doboz 16 db Dolce Gusto Nescafé Espresso kapszulát tartalmaz, így 16 alkalomra elegendő eszpresszót tudsz elkészíteni.

Hogyan kell elkészíteni az eszpresszót?

Az eszpresszó elkészítéséhez csupán egy kapszula, a kávékapszula szükséges. A kávé elkészülte után az eszpresszónak a tetején egy vastag ám lágy habréteg marad, természetesen krémesítve ezzel az italunkat. Hozzáadott édesítő nélkül fogyaszd, hiszen a kolumbiai és brazil kávészemek aromája adja az igazi olasz eszpresszó élményt.

Két kiváló minőségű Arabica kávé rendkívüli kombinációja.

  • kolumbiai gyümölcsös arabica
  • testes aribica Brazíliából

Tiszta, száraz helyen, szobahőmérsékleten tárolandó.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: