Dolce Gusto - Nescafé Espresso Intenso kapszula

Kód: 744 12977 1998 Kérjük, válasszon változatot
Nincs értékelés
Márka: Nescafé
1 790 Ft / db 3 290 Ft / db 5 290 Ft / db 1 790 Ft-tól / db 1 409 Ft ÁFA nélkül 2 591 Ft ÁFA nélkül 4 165 Ft ÁFA nélkül 1 409 Ft-tól ÁFA nélkül
Raktáron (>5 db) Elfogyott Raktáron Kérjük, válasszon változatot
Változat

A Dolce Gusto Nescafé Espresso Intenso Caffé egy nagyon intenzív és aromás eszpresszó, testes és bársonyos állaggal.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Dolce Gusto Nescafé Espresso Intenso Caffé egy nagyon intenzív és aromás eszpresszó, testes és bársonyos állaggal. Állagát és színét a sötétre pörkölt Arabica és Robusta kávébab határozza meg.

Fogyasztható reggel vagy este – bármely napszakban egy tökéletesen krémes csésze eszpresszót készül, amelyet minden minőségtudatos eszpresszó-ínyenc értékelni fog.

Fedezd fel a kávét teljesen más módon a NESCAFÉ® Dolce Gusto® készülékkel abszolút stílusos géptervezéssel és csúcsminőséggel a maximális 15 bar-os nyomásnak és az intelligens kapszulatechnológiának köszönhetően. Több mint 30 különböző típus biztosítja a kávézó élvezetét otthon – gyorsan és egyszerűen.

A NESCAFÉ® Dolce Gusto® intelligens kapszulatechnológiájának köszönhetően a tökéletes kávéélmény gyors és egyszerű! Az intelligens kapszulatechnika megfelelően szabályozza a nyomást a tökéletes kávéélmény érdekében.

Dolce Gusto kapszularendszer
Intenzitás : Erős (7/10)

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: