Dolce Gusto - Nescafé Espresso Buondi Caffé kapszula

Kód: 12040 12046 Kérjük, válasszon változatot
1 990 Ft / db 6 190 Ft / db 1 990 Ft-tól / db 1 567 Ft ÁFA nélkül 4 874 Ft ÁFA nélkül 1 567 Ft-tól ÁFA nélkül
Elfogyott Elfogyott Kérjük, válasszon változatot
Változat

A Dolce Gusto kompatibilis Nescafé Espresso Buondi Caffé kávékapszula élénk aromájával elhozza az eredeti olasz életérzést.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Dolce Gusto kompatibilis Nescafé Espresso Buondi Caffé kávékapszula élénk aromájával elhozza az eredeti olasz életérzést. Az enyhébb pörkölésnek, valamint a finom arabica és a finom robusta kávébab kiegyensúlyozott keverékének köszönhetően a Buondi egzotikus ízével varázsol el mindekit. A könnyed borsos jegy kiemeli délies temperamentumát. Bársonyosan puha krémjével ez a kis fekete ital simogatja a szájpadlást. Intenzív aromájával az Espresso Buondi sok-sok öröm pillanatára alkalmas: megkoronázza a finom ételeket, vagy elkényeztet a köztes kávészünetben.

Fedezd fel a kávét teljesen más módon a NESCAFÉ® Dolce Gusto® készülékkel abszolút stílusos géptervezéssel és csúcsminőséggel a maximális 15 bar-os nyomásnak és az intelligens kapszulatechnológiának köszönhetően. Több mint 30 különböző típus biztosítja a kávézó élvezetét otthon – gyorsan és egyszerűen.

A NESCAFÉ® Dolce Gusto® intelligens kapszulatechnológiájának köszönhetően a tökéletes kávéélmény gyors és egyszerű! Az intelligens kapszulatechnika megfelelően szabályozza a nyomást a tökéletes kávéélmény érdekében.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Nescafé Dolce Gusto a Nestlé kávékapszula-rendszere. A gépeket az Arno hardvergyártók gyártják a Næver, a Krups és a De'Longhi cégtől.

A Nestlé S.A. svájci multinacionális élelmiszer- és italfeldolgozó konglomerátumvállalat, amelynek székhelye a svájci Vaudey-ben található. A bevételek és egyéb mutatók alapján mérve a világ legnagyobb élelmiszeripari vállalata 2014 óta. A 64. helyet foglalta el a Fortune Global 500-ban 2017-ben [8], a 33. helyet pedig a Forbes Global 2000 legnagyobb állami vállalatok listájának 2016. évi kiadásában.

A Nestlé termékei közé tartozik a bébiételek, az orvosi ételek, a palackozott víz, a reggeli müzlik, a kávé és a tea, az édességek, a tejtermékek, a fagylalt, a fagyasztott ételek, az állateledelek és az ételek. A Nestlé márkáinak huszonkilenc éves árbevétele meghaladja az 1 milliárd svájci frankot (körülbelül 1,1 milliárd dollár), beleértve a Nespresso, a Nescafé, a Kit Kat, a Smarties, a Nesquik, a Stouffer, a Vittel és a Maggi márkákat is. A Nestlének 447 gyára van, 189 országban működik, és körülbelül 339 000 embernek ad munkát.