Dolce Gusto - Nescafé Espresso Buondi Caffé kapszula

Kód: 12040 12046 Kérjük, válasszon változatot
Nincs értékelés
Márka: Nescafé
1 790 Ft / db 4 990 Ft / db 1 790 Ft-tól / db 1 409 Ft ÁFA nélkül 3 929 Ft ÁFA nélkül 1 409 Ft-tól ÁFA nélkül
Raktáron (>5 db) Raktáron Kérjük, válasszon változatot
Változat

A Dolce Gusto kompatibilis Nescafé Espresso Buondi Caffé kávékapszula élénk aromájával elhozza az eredeti olasz életérzést.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Dolce Gusto kompatibilis Nescafé Espresso Buondi Caffé kávékapszula élénk aromájával elhozza az eredeti olasz életérzést. Az enyhébb pörkölésnek, valamint a finom arabica és a finom robusta kávébab kiegyensúlyozott keverékének köszönhetően a Buondi egzotikus ízével varázsol el mindekit. A könnyed borsos jegy kiemeli délies temperamentumát. Bársonyosan puha krémjével ez a kis fekete ital simogatja a szájpadlást. Intenzív aromájával az Espresso Buondi sok-sok öröm pillanatára alkalmas: megkoronázza a finom ételeket, vagy elkényeztet a köztes kávészünetben.

Fedezd fel a kávét teljesen más módon a NESCAFÉ® Dolce Gusto® készülékkel abszolút stílusos géptervezéssel és csúcsminőséggel a maximális 15 bar-os nyomásnak és az intelligens kapszulatechnológiának köszönhetően. Több mint 30 különböző típus biztosítja a kávézó élvezetét otthon – gyorsan és egyszerűen.

A NESCAFÉ® Dolce Gusto® intelligens kapszulatechnológiájának köszönhetően a tökéletes kávéélmény gyors és egyszerű! Az intelligens kapszulatechnika megfelelően szabályozza a nyomást a tökéletes kávéélmény érdekében.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: