Dolce Gusto - Nescafé Chococino kapszula

Kód: 765 2003 Kérjük, válasszon változatot
1 990 Ft / db 6 390 Ft / db 1 990 Ft-tól / db 1 567 Ft ÁFA nélkül 5 031 Ft ÁFA nélkül 1 567 Ft-tól ÁFA nélkül
Pillanatnyilag nem elérhető Pillanatnyilag nem elérhető Kérjük, válasszon változatot
Változat

A Dolce Gusto Nescafé Chococino kapszulát azoknak ajánljuk, akik értékelik az igazi csokoládé ízét és a  bársonyos krémességet.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Dolce Gusto Nescafé Chococino kapszulát azoknak ajánljuk, akik értékelik az igazi csokoládé ízét és a  bársonyos krémességet.  A Chococino a legfinomabb kakaóbabból készült, így ízletes csokoládét kapsz egy finom fölözött tejréteggel. A legédesebb csokoládés kényeztetés, amelyet bármely napszakban megérdemelsz.

Csokoládés : Forró csokoládéital az intenzív csokoládé ízért , tejszínes tejjel a finom édes ízért
Krémes: A finom pórusú tejszínes, habos tej és a jó forró csokoládé rétegei az intenzív íz érdekében a kakaót igazi élménnyé varázsolják
Társaságban az igazi: Akár az irodában a kollégákkal, akár otthon a barátokkal, az ízletes Chococinónk mindenkit lenyűgöz, aki szereti az édes ízeket
Tartalmas: Élvezd a finom csokoládét 210 ml-es csészében hosszan és lassan kortyolgatva
Gyors: Egyszerű és gyors előkészítés a kávézói élményhez otthon, több mint 30 különböző ízesítésben

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Nescafé Dolce Gusto a Nestlé kávékapszula-rendszere. A gépeket az Arno hardvergyártók gyártják a Næver, a Krups és a De'Longhi cégtől.

A Nestlé S.A. svájci multinacionális élelmiszer- és italfeldolgozó konglomerátumvállalat, amelynek székhelye a svájci Vaudey-ben található. A bevételek és egyéb mutatók alapján mérve a világ legnagyobb élelmiszeripari vállalata 2014 óta. A 64. helyet foglalta el a Fortune Global 500-ban 2017-ben [8], a 33. helyet pedig a Forbes Global 2000 legnagyobb állami vállalatok listájának 2016. évi kiadásában.

A Nestlé termékei közé tartozik a bébiételek, az orvosi ételek, a palackozott víz, a reggeli müzlik, a kávé és a tea, az édességek, a tejtermékek, a fagylalt, a fagyasztott ételek, az állateledelek és az ételek. A Nestlé márkáinak huszonkilenc éves árbevétele meghaladja az 1 milliárd svájci frankot (körülbelül 1,1 milliárd dollár), beleértve a Nespresso, a Nescafé, a Kit Kat, a Smarties, a Nesquik, a Stouffer, a Vittel és a Maggi márkákat is. A Nestlének 447 gyára van, 189 országban működik, és körülbelül 339 000 embernek ad munkát.