Dolce Gusto - Nescafé Café Au Lait Kapszula

Kód: 699 702 1985 1986 Kérjük, válasszon változatot
Nincs értékelés
Márka: Nescafé
1 790 Ft / db 3 290 Ft / db 5 290 Ft / db 10 890 Ft / db 1 790 Ft-tól / db 1 409 Ft ÁFA nélkül 2 591 Ft ÁFA nélkül 4 165 Ft ÁFA nélkül 8 575 Ft ÁFA nélkül 1 409 Ft-tól ÁFA nélkül
Raktáron (>5 db) Elfogyott Raktáron Elfogyott Kérjük, válasszon változatot
Változat

A NESCAFÉ® Dolce Gusto Café Au Lait kávé és tej tökéletes kombinációja egy nagy bögrében tökéletes társ a reggeli mellé.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A NESCAFÉ® Dolce Gusto Café Au Lait kávé és tej tökéletes kombinációja egy nagy bögrében tökéletes társ a reggeli mellé. Kezdd a napot lazán a francia klasszikussal. A kávé és a tej tökéletes kombinációja a NESCAFÉ® Dolce Gusto Café Au Lait segítségével a reggeli kényeztetés különleges pillanataiért.

Fedezd fel a kávét teljesen más módon a NESCAFÉ® Dolce Gusto® készülékkel abszolút stílusos géptervezéssel és csúcsminőséggel a maximális 15 bar-os szivattyúnyomásnak és az intelligens kapszulatechnológiának köszönhetően. Több különböző típus biztosítja a kávézó élvezetét otthon – gyorsan és egyszerűen.

Kapcsold be a NESCAFÉ® Dolce Gusto® gépet és helyezd be a kapszulát. A típustól függően, állítsd be a kívánt italmennyiséget, és a kedvenc italod készen is áll!

A NESCAFÉ® Dolce Gusto® intelligens kapszulatechnológiájának köszönhetően a tökéletes kávéélmény gyors és egyszerű! Az intelligens kapszulatechnika megfelelően szabályozza a nyomást a tökéletes kávéélmény érdekében.

Tárolás száraz, hűvös, fénytől védett helyen.

A használatot követően a kiürült kapszulákat igyekezzünk szelektív hulladékgyűjtőbe elhelyezni az újrafelhasználás és egyben környezetünk védeleme miatt.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: