Tassimo L'Or Lungo Colombia Kapszula

Kód: 9633 10521 Kérjük, válasszon változatot
2 590 Ft / db 11 990 Ft / db 2 590 Ft-tól / db 2 039 Ft ÁFA nélkül 9 441 Ft ÁFA nélkül 2 039 Ft-tól ÁFA nélkül
Raktáron Raktáron Kérjük, válasszon változatot
Változat

A Tassimo L'Or Lungo kapszula íze erős és intenzív, így igazán ízlelheti a kávét, ugyanakkor nagyon puha teste is van, amelyben nem érezhető keserűség.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Tassimo L'Or Lungo Colombia kapszula egy igazi klasszikus a L’Or kínálatában. A L’Or arabica babon sötét kéreggel rendelkező aromás különlegességet készített, amely dió és áfonya jegyeket tartalmaz. Az íze erős és intenzív, így igazán ízlelheti a kávét, ugyanakkor nagyon puha teste is van, amelyben nem érezhető keserűség.

Kolumbia az Egyenlítő közelében, magas hegyekkel és a régió vulkánjaiból gazdag tápanyagokkal és ásványi anyagokkal táplált talajjal ideális feltételeket teremtett a kávétermesztéshez. A L’Or csomagolta a varázslatot egy kapszulába, amelyet tökéletesen elkészíthető a Bosch Tassimo készülékekben. A gép felismeri a kapszulát az intelligens vonalkód -technológia segítségével, így pontosan tudja, hogy a kapszula előírásainak megfelelően pontosan milyen hőmérsékletre, időre és vízmennyiségre van szükség egy tökéletes csésze kávé elkészítéséhez.

A L’Or a kompromisszumoktól mentes minőségről és ízlésárnyalatokról ismert, amelyek túlmutatnak a szokásosnál. Tehát amikor egy L’Or terméket választasz, a kivitelezés felülmúlhatatlan, és az íze is remek.

Más szóval, itt egy klasszikus lungo, amely megfelel a legtöbb kávébarát ízlésének.

Ha már nem az igazi a Tassimo L'Or Lungo Colombia kávé íze, valószínűleg vizkőmentesíteni kell a készüléket. 

Tárolás száraz, hűvös, fénytől védett helyen.

A használatot követően a kiürült kapszulákat igyekezzünk szelektív hulladékgyűjtőbe elhelyezni az újrafelhasználás és egyben környezetünk védeleme miatt.

5
4x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
NA Szerző | 2023.12.30
Nagyon szeretem, nagyon finom mind a két fajta amit rendeltem, már 3 x.
5
PG Szerző | 2023.12.15
5🌟 Nagyon finom, aromás kávé kapszula.
5
MT Szerző | 2023.11.18
Nagyon elégedett vagyok, nagyon finom ízű, jó aromájú kávé!
5
KP Szerző | 2022.11.24
Nagyon elégedett vagyok, jó ízű kávé ????

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Tassimo Hot Beverage System egy egyszerű otthoni kávé rendszer, amely egyszerre egy csésze adag eszpresszót, kávét, teát, forró csokoládét és különféle egyéb kávéitalt készít. A márka tulajdonosa Jacobs Douwe Egberts. A Tassimót először 2004-ben mutatták be Franciaországban mostanra már a világ számos országában elérhetővé vált.

A Tassimo rendszer saját, nem újrafelhasználható műanyag kapszulákat, T-DISC-eket használ. Minden T-Disc tetején található egy vonalkód, amely utasítja a gépet a megfelelő beállítások használatára. A beállítás magában foglalja a víz hőmérsékletét, a víz mennyiségét, a főzési időt valamint az ital erősségét is.