Tassimo L'Or Lungo Colombia Kapszula

Kód: 9633 10521 Kérjük, válasszon változatot
Nincs értékelés
2 290 Ft / db 11 400 Ft / db 2 290 Ft-tól / db 1 803 Ft ÁFA nélkül 8 976 Ft ÁFA nélkül 1 803 Ft-tól ÁFA nélkül
Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Kérjük, válasszon változatot
Változat

A Tassimo L'Or Lungo kapszula íze erős és intenzív, így igazán ízlelheti a kávét, ugyanakkor nagyon puha teste is van, amelyben nem érezhető keserűség.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Tassimo L'Or Lungo Colombia kapszula egy igazi klasszikus a L’Or kínálatában. A L’Or arabica babon sötét kéreggel rendelkező aromás különlegességet készített, amely dió és áfonya jegyeket tartalmaz. Az íze erős és intenzív, így igazán ízlelheti a kávét, ugyanakkor nagyon puha teste is van, amelyben nem érezhető keserűség.

Kolumbia az Egyenlítő közelében, magas hegyekkel és a régió vulkánjaiból gazdag tápanyagokkal és ásványi anyagokkal táplált talajjal ideális feltételeket teremtett a kávétermesztéshez. A L’Or csomagolta a varázslatot egy kapszulába, amelyet tökéletesen elkészíthető a Bosch Tassimo készülékekben. A gép felismeri a kapszulát az intelligens vonalkód -technológia segítségével, így pontosan tudja, hogy a kapszula előírásainak megfelelően pontosan milyen hőmérsékletre, időre és vízmennyiségre van szükség egy tökéletes csésze kávé elkészítéséhez.

A L’Or a kompromisszumoktól mentes minőségről és ízlésárnyalatokról ismert, amelyek túlmutatnak a szokásosnál. Tehát amikor egy L’Or terméket választasz, a kivitelezés felülmúlhatatlan, és az íze is remek.

Más szóval, itt egy klasszikus lungo, amely megfelel a legtöbb kávébarát ízlésének.

Ha már nem az igazi a Tassimo L'Or Lungo Colombia kávé íze, valószínűleg vizkőmentesíteni kell a készüléket. 

Tárolás száraz, hűvös, fénytől védett helyen.

A használatot követően a kiürült kapszulákat igyekezzünk szelektív hulladékgyűjtőbe elhelyezni az újrafelhasználás és egyben környezetünk védeleme miatt.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: