TASSIMO Jacobs Latte Macchiato Classico Kapszula

Kód: 2331 8518 Kérjük, válasszon változatot
2 590 Ft / db 11 990 Ft / db 2 590 Ft-tól / db 2 039 Ft ÁFA nélkül 9 441 Ft ÁFA nélkül 2 039 Ft-tól ÁFA nélkül
Raktáron Raktáron Kérjük, válasszon változatot
Változat

A Tassimo Latte Macchiato Classico kávé íze intenzív, enyhe aromával és ízletes krémmel, amely bársonyosan puha lesz az ízében.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Tassimo Latte Macchiato Classico by Jacobs az eszpresszó, a tej és a tejhab finom kombinációja, amely három réteget képez a pohárban.

A Tassimo Latte Macchiato Classico kávé íze intenzív, enyhe aromával és ízletes krémmel, amely bársonyosan puha lesz az ízében.

A Latte Macchiato több szempontból is jelentősen eltér a caffè latte -tól. Először is, egy latte macchiato -ban az eszpresszót a tejhez adják, nem pedig az eszpresszóhoz, mint a caffè latte -ban. Másodszor, a latte macchiato több habot tartalmaz, mint egyszerűen forró tejet. A latte macchiato gyakran csak fél espresso kávét használ, vagy kevesebbet. Végül a latte macchiato gyakran „réteges” ital, ahelyett, hogy úgy keverik, mint egy caffè latte -ban.

Egyszerűen a caffè latte -ban a kávé a hangsúly, míg a latte macchiato -ban a tej.

A macchia a tej tetején maradt krém kis “foltja”, amely egyértelműen megkülönbözteti, hogy az ital latte macchiato és nem caffè latte, ahol az eszpresszót hagyományosan a tej előtt adták hozzá, tehát nincs “jel”. Ezzel szemben a caffè macchiato, egy másik hasonló nevű ital, valójában kis mennyiségű tejjel “festett”.

A Tassimo T-DISC -jei egyedi vonalkódot tartalmaznak a kávék széles választékához. A TASSIMO gép beolvassa a T-DISC -en található vonalkódot. Az INTELLIBREW™ VONALKÓD -TECHNOLÓGIA automatikusan beállítja a főzési időt, a hőmérsékletet és a vízmennyiséget. Így a kedvenc kávénk mindig tökéletes és könnyedén elkészíthető.

Ha már nem az igazi a kávé íze, valószínűleg vizkőmentesíteni kell a készüléket.

Tárolás száraz, hűvös, fénytől védett helyen.

A használatot követően a kiürült kapszulákat igyekezzünk szelektív hulladékgyűjtőbe elhelyezni az újrafelhasználás és egyben környezetünk védeleme miatt.

5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
SE Szerző | 2023.01.28
Nagyon elégedett vagyok
5
LT Szerző | 2022.12.22
Csak ajánlani tudom!!

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Tassimo Hot Beverage System egy egyszerű otthoni kávé rendszer, amely egyszerre egy csésze adag eszpresszót, kávét, teát, forró csokoládét és különféle egyéb kávéitalt készít. A márka tulajdonosa Jacobs Douwe Egberts. A Tassimót először 2004-ben mutatták be Franciaországban mostanra már a világ számos országában elérhetővé vált.

A Tassimo rendszer saját, nem újrafelhasználható műanyag kapszulákat, T-DISC-eket használ. Minden T-Disc tetején található egy vonalkód, amely utasítja a gépet a megfelelő beállítások használatára. A beállítás magában foglalja a víz hőmérsékletét, a víz mennyiségét, a főzési időt valamint az ital erősségét is.