TASSIMO Jacobs Latte Macchiato Classico Kapszula

Kód: 2331 8518 Kérjük, válasszon változatot
Nincs értékelés
2 290 Ft / db 11 400 Ft / db 2 290 Ft-tól / db 1 803 Ft ÁFA nélkül 8 976 Ft ÁFA nélkül 1 803 Ft-tól ÁFA nélkül
Raktáron Raktáron Kérjük, válasszon változatot
Változat

A Tassimo Latte Macchiato Classico kávé íze intenzív, enyhe aromával és ízletes krémmel, amely bársonyosan puha lesz az ízében.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Tassimo Latte Macchiato Classico by Jacobs az eszpresszó, a tej és a tejhab finom kombinációja, amely három réteget képez a pohárban.

A Tassimo Latte Macchiato Classico kávé íze intenzív, enyhe aromával és ízletes krémmel, amely bársonyosan puha lesz az ízében.

A Latte Macchiato több szempontból is jelentősen eltér a caffè latte -tól. Először is, egy latte macchiato -ban az eszpresszót a tejhez adják, nem pedig az eszpresszóhoz, mint a caffè latte -ban. Másodszor, a latte macchiato több habot tartalmaz, mint egyszerűen forró tejet. A latte macchiato gyakran csak fél espresso kávét használ, vagy kevesebbet. Végül a latte macchiato gyakran „réteges” ital, ahelyett, hogy úgy keverik, mint egy caffè latte -ban.

Egyszerűen a caffè latte -ban a kávé a hangsúly, míg a latte macchiato -ban a tej.

A macchia a tej tetején maradt krém kis “foltja”, amely egyértelműen megkülönbözteti, hogy az ital latte macchiato és nem caffè latte, ahol az eszpresszót hagyományosan a tej előtt adták hozzá, tehát nincs “jel”. Ezzel szemben a caffè macchiato, egy másik hasonló nevű ital, valójában kis mennyiségű tejjel “festett”.

A Tassimo T-DISC -jei egyedi vonalkódot tartalmaznak a kávék széles választékához. A TASSIMO gép beolvassa a T-DISC -en található vonalkódot. Az INTELLIBREW™ VONALKÓD -TECHNOLÓGIA automatikusan beállítja a főzési időt, a hőmérsékletet és a vízmennyiséget. Így a kedvenc kávénk mindig tökéletes és könnyedén elkészíthető.

Ha már nem az igazi a kávé íze, valószínűleg vizkőmentesíteni kell a készüléket.

Tárolás száraz, hűvös, fénytől védett helyen.

A használatot követően a kiürült kapszulákat igyekezzünk szelektív hulladékgyűjtőbe elhelyezni az újrafelhasználás és egyben környezetünk védeleme miatt.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: