TASSIMO Chai Latte Kapszula 8 adag

Kód: 5432
2 590 Ft / db 2 039 Ft ÁFA nélkül 324 Ft / 1 db
Raktáron

A Tassimo Chai Latte a klasszikus cappuccino tea megfelelője és ez az édes, fűszeres és krémes ital most minden eddiginél népszerűbb.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Tassimo Chai Latte a klasszikus cappuccino tea megfelelője és ez az édes, fűszeres és krémes ital most minden eddiginél népszerűbb. A Chai Latte Indiából származik, ahol a fűszereket évszázadok óta forró italok készítésére használják.

A modern chai latte a hagyományos chai latte továbbfejlesztése, amelynek fő aromája továbbra is a fahéj. A Tassimo Chai Latte a Coffee Shop Selection-től tele van melegséggel, finom fűszerekkel és a tetején étvágygerjesztő habbal.

Tárolás száraz, hűvös, fénytől védett helyen.

A csomag 8 adag Tassimo kapszulát tartalmaz.

A kiürült kapszulákat és a csomagolást igyekezzünk szelektív hulladékgyűjtőbe elhelyezni.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
J Szerző | 2023.10.30
Nagyon szeretem a Chai latte, meleg ital ősszel-télen, imádom a karácsonyos illatát, fűszerezését!

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Tassimo Hot Beverage System egy egyszerű otthoni kávé rendszer, amely egyszerre egy csésze adag eszpresszót, kávét, teát, forró csokoládét és különféle egyéb kávéitalt készít. A márka tulajdonosa Jacobs Douwe Egberts. A Tassimót először 2004-ben mutatták be Franciaországban mostanra már a világ számos országában elérhetővé vált.

A Tassimo rendszer saját, nem újrafelhasználható műanyag kapszulákat, T-DISC-eket használ. Minden T-Disc tetején található egy vonalkód, amely utasítja a gépet a megfelelő beállítások használatára. A beállítás magában foglalja a víz hőmérsékletét, a víz mennyiségét, a főzési időt valamint az ital erősségét is.