Dolce Gusto - Starbucks Toffee Nut Latte limitált kapszula - 6 adag

Kód: 12034
Nincs értékelés
Márka: Nescafé
2 490 Ft / db 1 961 Ft ÁFA nélkül 208 Ft / 1 db
Elfogyott
A tétel elfogyott…

Dolce Gusto - Starbucks Toffee Nut Latte limitált kapszula, szezonális termék, többnyire a tél beálltával lehet rá számítani.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Dolce Gusto Starbucks Toffee Nut Latte kapszula a híres kávéházlánc egyik limitált kiadású, karácsonyt idéző kedvence. Ez a kávé karácsonyig rendszeresen szerepel a Starbucks itallapján, és mostantól a Dolce Gusto számára is elérhető. A kávékülönlegesség aromás, sötétre pörkölt arabica babból áll, selymesen sima és lágy tejjel, édesített karamell ízzel és pörkölt dió jegyekkel.

De mit is kell tudni a Starbucksról?

Az első Starbucks 1971-ben nyitotta meg kapuit. Abban az időben az üzletlánc egyetlen üzletből állt ,Seattle történelmi Pike Place piacán. Ebben az apró üzletben a Starbucks a világ legjobb frissen pörkölt babkávéit árulta. A cég nevét Starbuck kormányosról kapta a “Moby Dick” című regényből. Ez a név az első kávékereskedők tengerjáró romantikáját és hagyományait kívánta felidézni.

Ma a Starbucks a világ egyik legnagyobb pörkölője és kávékülönlegességek szállítója. És minden csészével arra törekszik, hogy örökségét és rendkívüli élményeit a kávé által keltse életre.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: