Dolce Gusto - Nescafé Grande Kapszula

Kód: 753 502/30 2001 Kérjük, válasszon változatot
2 190 Ft / db 2 990 Ft / db 6 390 Ft / db 2 190 Ft-tól / db 1 724 Ft ÁFA nélkül 2 354 Ft ÁFA nélkül 5 031 Ft ÁFA nélkül 1 724 Ft-tól ÁFA nélkül
Raktáron Elfogyott Raktáron Kérjük, válasszon változatot
Változat

Kezdd a napot a NESCAFÉ® Dolce Gusto® Grande kávékapszuláival, és élvezd a teljes aromát és a finom krémet. A kiváló minőségű 100% Arabica kávészemek tökéletes reggelit biztosítanak.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Kezdd a napot a NESCAFÉ® Dolce Gusto® Grande kávékapszuláival, és élvezd a teljes aromát és a finom krémet. A kiváló minőségű 100% Arabica kávészemek tökéletes reggelit biztosítanak az igényes kávé szerelmeseinek, akár gyors reggelivel, akár egy hosszabb reggeli szertartás közben, akár egy hosszabb reggel alatt: A NESCAFÉ® Dolce Gusto® Grande nagy bögrében segít frissen kezdeni a napot.

  • 230 ml-es ital elkészítéséhez

Tiszta, száraz helyen, szobahőmérsékleten tárolandó.

A kiürült kapszulákat és a csomagolást igyekezzünk szelektív hulladékgyűjtőbe elhelyezni.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Nescafé Dolce Gusto a Nestlé kávékapszula-rendszere. A gépeket az Arno hardvergyártók gyártják a Næver, a Krups és a De'Longhi cégtől.

A Nestlé S.A. svájci multinacionális élelmiszer- és italfeldolgozó konglomerátumvállalat, amelynek székhelye a svájci Vaudey-ben található. A bevételek és egyéb mutatók alapján mérve a világ legnagyobb élelmiszeripari vállalata 2014 óta. A 64. helyet foglalta el a Fortune Global 500-ban 2017-ben [8], a 33. helyet pedig a Forbes Global 2000 legnagyobb állami vállalatok listájának 2016. évi kiadásában.

A Nestlé termékei közé tartozik a bébiételek, az orvosi ételek, a palackozott víz, a reggeli müzlik, a kávé és a tea, az édességek, a tejtermékek, a fagylalt, a fagyasztott ételek, az állateledelek és az ételek. A Nestlé márkáinak huszonkilenc éves árbevétele meghaladja az 1 milliárd svájci frankot (körülbelül 1,1 milliárd dollár), beleértve a Nespresso, a Nescafé, a Kit Kat, a Smarties, a Nesquik, a Stouffer, a Vittel és a Maggi márkákat is. A Nestlének 447 gyára van, 189 országban működik, és körülbelül 339 000 embernek ad munkát.