Dolce Gusto - Nescafé Flat White kapszula

Kód: 4210 4211 Kérjük, válasszon változatot
2 290 Ft / db 6 790 Ft / db 2 290 Ft-tól / db 1 803 Ft ÁFA nélkül 5 346 Ft ÁFA nélkül 1 803 Ft-tól ÁFA nélkül
Raktáron (>5 db) Elfogyott Kérjük, válasszon változatot
Változat

A Dolce Gusto Nescafé Flat White egy igazi kávéklasszikus, amelyet gyakran háttérbe szorítanak más híres tejeskávéitalok.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Flat White név mögött egy selymesen sima kávéélmény rejtőzik, amely tökéletes a kis kávészünetekhez a nap bármely időszakában. A Dolce Gusto Nescafé Flat White  egy igazi kávéklasszikus, amelyet sajnos gyakran háttérbe szorítanak az olyan híres tejeskávéitalok, mint a cappuccino és a café au lait.

Azonban biztosak vagyunk benne, hogy igazi élmény lesz, ha Ön és Dolce Gusto gépe együtt teremtenek egy varázslatos hangulatot. Ízletes, bársonyos tej, finom eszpresszóval keverve, a tetején pedig légiesen könnyű és étvágygerjesztő habbal.

A keverési arány ebben az italban eltér a szorosan kapcsolódó latte macchiato-tól, mivel nagyobb százalékban tartalmaz kávét és kevesebb tejet. Ez intenzívebb kávéízt eredményez, a tej lágy ízével.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Nescafé Dolce Gusto a Nestlé kávékapszula-rendszere. A gépeket az Arno hardvergyártók gyártják a Næver, a Krups és a De'Longhi cégtől.

A Nestlé S.A. svájci multinacionális élelmiszer- és italfeldolgozó konglomerátumvállalat, amelynek székhelye a svájci Vaudey-ben található. A bevételek és egyéb mutatók alapján mérve a világ legnagyobb élelmiszeripari vállalata 2014 óta. A 64. helyet foglalta el a Fortune Global 500-ban 2017-ben [8], a 33. helyet pedig a Forbes Global 2000 legnagyobb állami vállalatok listájának 2016. évi kiadásában.

A Nestlé termékei közé tartozik a bébiételek, az orvosi ételek, a palackozott víz, a reggeli müzlik, a kávé és a tea, az édességek, a tejtermékek, a fagylalt, a fagyasztott ételek, az állateledelek és az ételek. A Nestlé márkáinak huszonkilenc éves árbevétele meghaladja az 1 milliárd svájci frankot (körülbelül 1,1 milliárd dollár), beleértve a Nespresso, a Nescafé, a Kit Kat, a Smarties, a Nesquik, a Stouffer, a Vittel és a Maggi márkákat is. A Nestlének 447 gyára van, 189 országban működik, és körülbelül 339 000 embernek ad munkát.