Dolce Gusto - Nescafé Cortado kapszula

Kód: 717 720 1991 1992 Kérjük, válasszon változatot
2 490 Ft / db 3 590 Ft / db 7 190 Ft / db 10 490 Ft / db 2 490 Ft-tól / db 1 961 Ft ÁFA nélkül 2 827 Ft ÁFA nélkül 5 661 Ft ÁFA nélkül 8 260 Ft ÁFA nélkül 1 961 Ft-tól ÁFA nélkül
Elfogyott Elfogyott Elfogyott Elfogyott Kérjük, válasszon változatot
Változat

Dolce Gusto Nescafé Cortado kapszula, amelyet a spanyol kávékultúra ihletett.

A pörkölt mandula árnyalataival, tejjel és diókrémmel.

5-ös intenzitás.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A NESCAFÉ® Dolce Gusto® Cortado kávékapszulák első osztályú minőséget kínálnak, könnyű elkészítéssel. Csak helyezze be a kapszulát a kávéfőzőbe, nyomja meg a gombot, és tökéletes kávét kap, sűrű habbal, finom illattal és bársonyos ízzel. A NESCAFÉ® Dolce Gusto® Cortado a spanyol kávékultúra által ihletett, intenzív eszpresszó kávé enyhén tejjel.

  • Intenzív eszpresszó tejjel és a spanyol kávékultúra ihlette ízzel. Mindez egy kapszulában.
  • Erős pörkölt kávé, melynek illata egy kis teljes tejjel párosul.
  • Kávé kerek testtel és dióhabbal.
  • Ez a robusta kávé és az arabica kávé finom keveréke.
  • A kávé frissen marad a NESCAFÉ® Dolce Gusto® kávégépekhez tervezett, hermetikusan lezárt kapszuláknak köszönhetően.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Nescafé Dolce Gusto a Nestlé kávékapszula-rendszere. A gépeket az Arno hardvergyártók gyártják a Næver, a Krups és a De'Longhi cégtől.

A Nestlé S.A. svájci multinacionális élelmiszer- és italfeldolgozó konglomerátumvállalat, amelynek székhelye a svájci Vaudey-ben található. A bevételek és egyéb mutatók alapján mérve a világ legnagyobb élelmiszeripari vállalata 2014 óta. A 64. helyet foglalta el a Fortune Global 500-ban 2017-ben [8], a 33. helyet pedig a Forbes Global 2000 legnagyobb állami vállalatok listájának 2016. évi kiadásában.

A Nestlé termékei közé tartozik a bébiételek, az orvosi ételek, a palackozott víz, a reggeli müzlik, a kávé és a tea, az édességek, a tejtermékek, a fagylalt, a fagyasztott ételek, az állateledelek és az ételek. A Nestlé márkáinak huszonkilenc éves árbevétele meghaladja az 1 milliárd svájci frankot (körülbelül 1,1 milliárd dollár), beleértve a Nespresso, a Nescafé, a Kit Kat, a Smarties, a Nesquik, a Stouffer, a Vittel és a Maggi márkákat is. A Nestlének 447 gyára van, 189 országban működik, és körülbelül 339 000 embernek ad munkát.