Dolce Gusto - Nescafé Cappuccino Kapszula

Kód: 705 1987 Kérjük, válasszon változatot
Nincs értékelés
Márka: Nescafé
1 790 Ft / db 5 290 Ft / db 1 790 Ft-tól / db 1 409 Ft ÁFA nélkül 4 165 Ft ÁFA nélkül 1 409 Ft-tól ÁFA nélkül 224 Ft / 1 db 220 Ft / 1 db
Raktáron (>5 db) Raktáron Kérjük, válasszon változatot
Változat

A Dolce Gusto Nescafé Cappuccino egy igazi klasszikus italnak számít, hiszen az eszpresszó intenzív íze ötvözve van tejjel és egy leheletnyi cukorral.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Dolce Gusto Nescafé Cappuccino egy igazi klasszikus italnak számít, hiszen az eszpresszó intenzív íze ötvözve van tejjel és egy leheletnyi cukorral, megteremtve ezzel a tökéletes ízkombinációt.

A ma ismert cappuccino Olaszországból származik, ám története visszanyúlik egészen a 18. századig. Először Bécsben fogyasztották, ahol ’Kapuziner’ néven ismerték és kávét jelentett krémmel és cukorral. A kávé és a krém keveréke egy jellegzetes barna színt eredményezett, amely hasonlított a bécsi szerzetesek köpenyére, akiket Kapuzin szerzeteseknek hívtak. Az ital több verzióját lehetett ismerni akkoriban, viszont az olaszok által tejjel készített változat lett a legnépszerűbb: a cappucino.

Miért válaszd a cappuccinot?

A cappuccino minden helyzetben kitűnő választás lehet: ha szükséged van egy kis szünetre az irodában, ha otthon egy kis kényeztetésre vágysz, vagy ha csak segítség kell a reggeli felébredéshez, egy finom cappuccinoval nem hibázhatsz.

A kávézói cappuccino minőségét most már az otthonodba is varázsolhatod a Dolche Gusto kávékapszuláival, így bármikor meglepheted magad egy finom habos cappuccinoval. 

Mit tartalmaz a doboz?

A doboz 2×8 db kapszulát tartalmaz:

   8 db Dolce Gusto Nescafé Cappuccino kávékapszulát

   8 db tejkapszulát

A cappuccino elkészítéséhez mind a kétfajta kapszulából fel kell használni egyet-egyet, így lesz teljes az élmény.

Hogyan kell elkészíteni a cappuccinot?

Először a tejkapszulát kell elkészíteni, majd azt kövesse a kávékapszula, így a kávé tetején egy lágy habréteg marad, amely még ínycsiklandozóbbá és ízletesebbé teszi az italodat. A habosított tej és az eszpresszó egyensúlya adja a krémes, lány textúrát és az intenzív ízt.

  • 8x 240 ml-hez
  • Nescafé Dolce Gusto géphez

Tiszta, száraz helyen, szobahőmérsékleten tárolandó.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: