Tassimo L'Or Café Long koffeinmentes kapszula 16 adag

Kód: 12460
2 290 Ft / db 1 803 Ft ÁFA nélkül
Raktáron (>5 db)

A Tassimo L’Or Café Long koffeinmentes kávékapszulái koffein nélkül nyújtják a tökéletes eszpresszó élményt.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Tassimo L’Or Café Long koffeinmentes kávékapszulái koffein nélkül nyújtják a tökéletes eszpresszó élményt .

Ha szereted az eszpresszót, de nehezen alszol el a délutáni vagy esti kávé után, akkor a L’Or Decaffeinato-t neked találták ki.  A Tassimo L’Or egy speciális technikát fejlesztett ki a kávébab koffeinmentes pörkölésére anélkül, hogy az az ízt és az aromát befolyásolná. A L’Or Café Long lassan pörkölt babkávéból készül, teljes ízzel, enyhe keserűséggel és lágy gyümölcsös savval.

Kapszulák száma : 16
Italok mennyisége: 16
Tassimo kapszula rendszer
Gyümölcsös íz, enyhe savasság, közepes pörkölésű                                                                                                                                                                                              Koffeinmentes
Közepes intenzitás (5/10)

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
SA Szerző | 2022.11.14
Szeretem nagyon!

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Tassimo Hot Beverage System egy egyszerű otthoni kávé rendszer, amely egyszerre egy csésze adag eszpresszót, kávét, teát, forró csokoládét és különféle egyéb kávéitalt készít. A márka tulajdonosa Jacobs Douwe Egberts. A Tassimót először 2004-ben mutatták be Franciaországban mostanra már a világ számos országában elérhetővé vált.

A Tassimo rendszer saját, nem újrafelhasználható műanyag kapszulákat, T-DISC-eket használ. Minden T-Disc tetején található egy vonalkód, amely utasítja a gépet a megfelelő beállítások használatára. A beállítás magában foglalja a víz hőmérsékletét, a víz mennyiségét, a főzési időt valamint az ital erősségét is.