Tassimo L'Or Espresso Ristretto Kapszula 16 adag

Kód: 6921
2 590 Ft / db 2 039 Ft ÁFA nélkül 162 Ft / 1 db
Pillanatnyilag nem elérhető

Válaszd a L’Or Ristretto kapszulát a tökéletes ristrettoért. Gondosan válogatott kávészemek erőteljes fűszeres aromájával biztosítják a tökéletes ízélményt.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Ristretto intenzív aromás ízéről ismert. A ristretto az eszpresszóhoz képest kevesebb víz felhasználásával készül, így az ízérzet még intenzívebb. Válaszd a L’Or Ristretto kapszulát a tökéletes ristrettoért. Gondosan válogatott kávészemek erőteljes fűszeres aromájával biztosítják a tökéletes ízélményt.

Miért próbáld ki a L’Or ristretto kapszulát?

A ristretto szó magyarul ‘szűköset jelent, ami azért találó megnevezés, mert a ristretto kávéitalok gyakorlatilag kisebb mennyiségű eszpresszót jelentenek. Ez nem azt jelenti, hogy ha ristrettot kérsz, akkor kevesebbet kapsz, kevesebb ízt, kevesebb aromát, ellenkezőleg! A ristretto kávék esetében egy kisebb mennyiségbe sűrítik bele az eszpresszó minden zamatát, melynek eredménye egy sokkal intenzívebb ízű kávé..

Miben más a Espresso Ristretto kávékapszula a többi eszpresszó italhoz képest?

Az Espresso Ristretto 9-es intenzitású, így az egyik legerősebb, legintenzívebb kávék családjába tartozik. Aromáját tekintve nagyon erős, kesernyés, erős az illata és a zamata is. Kevés vízzel készül, ezáltal gazdag, testes állagúvá válik. A többi eszpresszó jellemzően gyengébb, lágyabb és krémesebb, mivel kisebb az intenzitásuk.

Miért válaszd az Tassimo L’Or Espresso Ristretto kávékapszulát?

Te sem vagy az a korán kelő típus? Nehezen indulnak a reggelek? Szükséged van valamire, ami feltölt energiával? Akkor ezt a kávét Neked találták ki! Mi is lehetne jobb ébresztő, mint egy forró, erős kávé?

Nemcsak napindítónak kitűnő választás, napközben is előfordulhat, hogy szükségünk van egy kis pluszra, egy kis lendületre a nap végéig.

Mit tartalmaz a doboz?

A doboz 16 db kávékapszulát tartalmaz, tehát 16 alkalomra elegendő eszpresszót tudsz készíteni belőle. Az Espresso Ristretto-hoz nem kell tejkapszulát használnod, hiszen ennek az italnak a lényege, hogy megízleld a kávészemek zamatát és megtapasztald azoknak az erejét.

Hogyan kell elkészíteni?

A Tassimo L’Or Espresso Ristretto elkészítéséhez csupán a Tassimo kávégépedre és a kapszulára lesz szükséged. A kapszula elkészítése után nem szükséges tejet is adni az italhoz, hiszen akkor a kávé elveszítené az intenzív, erős aromáját.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Tassimo
Súly: 0.128 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Tassimo Hot Beverage System egy egyszerű otthoni kávé rendszer, amely egyszerre egy csésze adag eszpresszót, kávét, teát, forró csokoládét és különféle egyéb kávéitalt készít. A márka tulajdonosa Jacobs Douwe Egberts. A Tassimót először 2004-ben mutatták be Franciaországban mostanra már a világ számos országában elérhetővé vált.

A Tassimo rendszer saját, nem újrafelhasználható műanyag kapszulákat, T-DISC-eket használ. Minden T-Disc tetején található egy vonalkód, amely utasítja a gépet a megfelelő beállítások használatára. A beállítás magában foglalja a víz hőmérsékletét, a víz mennyiségét, a főzési időt valamint az ital erősségét is.