TASSIMO HAG Crema Koffeinmentes Kapszula 16 adag

Kód: 12253
2 590 Ft / db 2 039 Ft ÁFA nélkül 162 Ft / 1 db
Elfogyott
A tétel elfogyott…

A koffeinmentes Tassimo Hag Crema pörkölt jegyei különösen izgalmassá teszik az ízélményt. A kávé 100% Arabica kávébabok kiegyensúlyozott keveréke

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Tassimo Hag Crema, korábban “Kaffee HAG”, hosszú és gazdag múltra tekint vissza, egészen 1906-ig. A híres német kereskedő, Ludwig Roseli alapította, az egyik első olyan kávégyártó, amely tökéletesítette a koffein eltávolításának folyamatát a kávéból az egyedi íz és minőség megtartása mellett. A Café HAG a nap bármely szakában öröm. 16 ital elkészítéséhez.

A Tassimo Hag Crema pörkölt jegyei különösen izgalmassá teszik az ízélményt. A kávé 100% Arabica kávébabok kiegyensúlyozott keveréke, amely a Café Hag Crema finom ízét adja.

A kávé koffeinmentes, így nem kell aggódnod a koffein hatásai miatt, amikor élvezed ezt az elbűvölő kávéaromát.

Tárolás száraz, hűvös, fénytől védett helyen.

A csomag 16 adag Tassimo kapszulát tartalmaz.

A kiürült kapszulákat és a csomagolást igyekezzünk szelektív hulladékgyűjtőbe elhelyezni.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Tassimo Hot Beverage System egy egyszerű otthoni kávé rendszer, amely egyszerre egy csésze adag eszpresszót, kávét, teát, forró csokoládét és különféle egyéb kávéitalt készít. A márka tulajdonosa Jacobs Douwe Egberts. A Tassimót először 2004-ben mutatták be Franciaországban mostanra már a világ számos országában elérhetővé vált.

A Tassimo rendszer saját, nem újrafelhasználható műanyag kapszulákat, T-DISC-eket használ. Minden T-Disc tetején található egy vonalkód, amely utasítja a gépet a megfelelő beállítások használatára. A beállítás magában foglalja a víz hőmérsékletét, a víz mennyiségét, a főzési időt valamint az ital erősségét is.