Dolce Gusto - Must Cioccolato Forrócsoki Kapszula - 16 adag

Kód: 1620
1 990 Ft / db 1 567 Ft ÁFA nélkül 124 Ft / 1 db
Raktáron (>5 db)

Dolce Gusto kompatibilis Must Cioccolato krémesen lágy forrócsoki kapszula egyenesen Olaszországból.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Dolce Gusto kompatibilis Must Cioccolato krémesen lágy forrócsoki kapszula egyenesen Olaszországból.

A Dolce Gusto Must Cioccolato forrócsoki javasolt elkészítési mennyisége 180 ml italhoz elegendő.

A forró csokoládé, más néven forró csoki, amely reszelt csokoládéból, olvasztott csokoládéból vagy kakaóporból, felmelegített tejből vagy vízből és általában édesítőszerből áll. A forró csokoládét tejszínhabbal vagy mályvacukorral tölthetjük fel. Az olvasztott csokoládéból készült forró csokoládét néha forrócsokoládénak nevezik, amelyet kevésbé édesség és vastagabb állag jellemez.

Az első csokoládé italt állítólag a maják körülbelül 2500–3000 évvel ezelőtt hozták létre, és a kakaóital i.sz. 1400 -ig az azték kultúra nélkülözhetetlen része volt, amelyet xocōlātl néven emlegettek. Az ital népszerűvé vált Európában, miután Mexikóból az új világban bevezették, és azóta számos változáson ment keresztül. A forró csokoládét még gyógyászatilag is használták olyan betegségek kezelésére, mint a máj- és gyomorbetegségek.

A forró csokoládét világszerte fogyasztják, és többféle változatban kapható, beleértve a latin -amerikai fűszeres csokoládé para mesa-t, az Olaszországban felszolgált nagyon vastag cioccolata calda -t és az a la taza csokoládét Spanyolországban, valamint az Egyesült Államokban fogyasztott vékonyabb forró kakaót.

Tárolás száraz, hűvös, fénytől védett helyen.

A használatot követően a kiürült kapszulákat igyekezzünk szelektív hulladékgyűjtőbe elhelyezni az újrafelhasználás és egyben környezetünk védeleme miatt.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: