Nespresso - L'Or Espresso Splendente alumínium kapszula 10 adag

Kód: 3170
1 290 Ft / db 1 016 Ft ÁFA nélkül 129 Ft / 1 db
Raktáron (>5 db)

Nespresso kompatibilis L'Or Espresso Splendente alumínium kapszula 10 adagos kiszerelésben.  

Intenzitás: 7/14

Csomagolás: 52 g

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

Nespresso kompatibilis L'Or Espresso Splendente alumínium kapszula 10 adagos kiszerelésben. Egyszerűen és gyorsan elkészíthető.

A tökéletes eszpresszó minőséget a L'OR Espresso SPLENDENTE határozza meg. Köszönjük illatához elegáns aranyszínű habréteg és ellenállhatatlan íz jellemzi, diós jegyekkel és fűszeres citromos lecsengéssel.

Az eszpresszó simasága és intenzitása miatt népszerű. A L'OR Espresso megőrzi a kávé egyediségét egy speciálisan csomagolt alumínium kapszulában, így az összes aroma csak a kávékészítés során szabadul fel.

Íz: fűszeres-kiegyensúlyozott-egyenletes

A L´OR kávé világa

Történelem

Az L´ Az OR márkát 1992-ben hozták létre Franciaországban, és mindig is az volt, hogy a világ legjobb kávéját kínálja. Azóta a L'OR kávé intenzív ízélményekkel csábítja el a fogyasztók érzékeit. 2010-ben a L'OR a francia határokon túlra terjeszkedett a L'OR Espresso kávékapszulák piacra dobásával. Ma a L'OR márka páratlan kávéminőséget kínál minden kávészegmensben.

A L'OR márka

Minden csésze L'OR kávét kínál tiszta kávé élvezet. Hagyja, hogy magába szívja az intenzív illat. Fedezze fel a finom és gazdag íz egyensúlyát. Fedezze fel az aranyat. Fedezze fel az L'OR-t.

A L'OR kávé pörkölés és őrlése

A L'OR kávé a legjobb minőségű kávészemekből készül. A L'OR kávéra jellemző pörkölési folyamat a kávébabot intenzív hőmérsékletnek teszi ki, amely mély színt, egyedi ízeket és minden fajtára jellemző tulajdonságot ad nekik. Élvezze a gazdag kávét, a tökéletesen pörkölt és őrölt kávészemek termékét, borostyán színű krémes réteggel.

UTZ

Minden L'OR keverék készül fenntartható termelési módszerek szerint termesztett kávéból, és 100%-ban az UTZ szerint tanúsítottak. A L'OR kávékapszulák együttműködnek a fenntartható kávétermesztési gyakorlatok bevezetésének elősegítése érdekében. Célunk a gazdálkodók, dolgozók és családjaik életének javítása. Törekszünk a természet megőrzésére és a környezet védelmére.

www.utz.org

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz