Dolce Gusto - Must Puro Arabica Kapszula - 16 adag

Kód: 1659
1 790 Ft / db 1 409 Ft ÁFA nélkül 112 Ft / 1 db
Raktáron (>5 db)

A Dolce Gusto kompatibilis Must Puro Arabica kávékapszula a keserű csokoládé, virágos, mézes és diós aromák gyümölcsös aromák harmónikus keveréke.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Dolce Gusto Must Puro Arabica kávékapszula a keserű csokoládé, virágos, mézes és diós aromák gyümölcsös környezetben, jellemzőek a frissen szedett és csak pirított kávébabokra, amelyek „egyszerű összetettségükben” teljes és lenyűgöző ízt fejeznek ki, amely édességgel, finomsággal és gazdag intenzitással keveredik.

Az Arabicának két fő fajtája van, a Typica és a Bourbon. Leginkább a Robusta nevű fajtát isszuk. Ezért a Robusta kifejezést általában erre a kávéfajtára használják. Valójában a kávébabot két fő típusra osztották – Arabica és Robusta. A fő különbség azon túl, hogy ugyanazon növénycsalád különböző fajai, a tényleges bab ízében és jellemzőiben rejlik.

Annak ellenére, hogy kevesebb koffeint tartalmaz mint a Robusta, az arabica babot gyakran kiváló ízűnek tartják. Az Arabica simább, édesebb ízű, csokoládé és cukor ízjegyekkel. Gyakran utalnak gyümölcsökre vagy bogyókra is. A robusztának viszont erősebb, durvább és keserűbb íze van, szemcsés vagy gumis felhangokkal.

A Nemzetközi Kávészervezet adatai szerint a világ kávétermelésének több mint 60 százaléka Arabica termesztőktől származik. Ez az a fajta bab, amely Etiópiában kezdte az egész kávézási történetet, és még mindig a magasabban nő. A dicsőséges illatú Arabica virágok csak néhány év múlva jelennek meg, és ellipszis alakú gyümölcsöket termelnek, amelyekben két lapos mag, kávébab néven ismert.

Egy Arabica cserje akár 5 méter magasra is megnő, de általában körülbelül 2 méterre metszik, hogy kereskedelmi szempontból életképesebb legyen. Az Arabica kétféle kromoszómával rendelkezik, így képes önbeporzásra. Ez azt jelenti, hogy fajként általában stabil marad, mivel a keresztbeporzás kevésbé valószínű.

Összetétel: 100% Arabica

Javasolt elkészítési mennyiség 1 db Dolce Gusto Must Puro Arabica kapszulához 40 ml-et vizet adjunk.

Tárolás száraz, hűvös, fénytől védett helyen.

A használatot követően a kiürült kapszulákat igyekezzünk szelektív hulladékgyűjtőbe elhelyezni az újrafelhasználás és egyben környezetünk védeleme miatt.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: