Dolce Gusto - Must Napoli Kapszula - 16 adag

Kód: 1650
1 890 Ft / db 1 488 Ft ÁFA nélkül 118 Ft / 1 db
Raktáron (>5 db)

Dolce Gusto kompatibilis Must Napoli kávékapszula 16 adagos csomagolásban. Intenzív krémes ízélmény ínyenceknek Nápolyból.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Dolce Gusto kompatibilis Must Napoli kávékapszula 16 adagos csomagolásban. Intenzív krémes ízélmény ínyenceknek Nápolyból.

A Dolce Gusto Must Napoli egy igazán erős személyiség! Az igazi nápolyi eszpresszó összetéveszthetetlen és krémes íze. Összetétele 10% Arabica 90% Robusta kávéból áll, a markáns ízt a keverék nagyrészét kitevő Robusta kávénak köszönheti. A válogatott rangos, afrikai kávébab éles tónusait diadalmasan egészíti ki a brazil kávébab teljes aromája és meleg ölelése sűrű amely krémes rétegben teljesedik ki.

Olaszország nem feltalálta a kávét, de az olaszok minden bizonnyal tökéletesítették a feldolgozást, a fogyasztás művészetét, egyszóval magukévá tették. A kávékultúrát itt szigorú, de gyakran ki nem mondott szabályok és rituálék vezérlik, és minden régiónak megvannak a maga furcsaságai és különösségei. Nápoly sem kivétel. Az aláírt kávéskannának, a szuper erős eszpresszó készítésének készségének és – egyesek szerint – a helyi vízellátás egyedülálló ásványianyag -tartalmának köszönhetően a város híres Olaszország legjobb kávéjának felszolgálásáról.

Míg a velenceiek 1640-ben visszaverték a koffeintartalmú nedű hódítását, csak a 19. századi caffettiera napoletana – vagy röviden napoletana – feltalálásával nőtt ki igazán a kávé Nápolyban. Neve ellenére a flip kávéskannát valójában egy francia találta ki, de mára a nápolyi kultúra teljes értékű része.

Tárolás száraz, hűvös, fénytől védett helyen.

A használatot követően a kiürült kapszulákat igyekezzünk szelektív hulladékgyűjtőbe elhelyezni az újrafelhasználás és egyben környezetünk védeleme miatt.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz