Felhívás! Kedves Vásárlóink, a telefonos ügyfélszolgálatunk július 22 és 26 között szünetelni fog! Kérjük, ha bármi kérdésük van, e-mailben jelezzék az info@tomilla.hu címűnkön. Megértésüket köszönjük!

Dolce Gusto - Must Latte Macchiato Cafe Au Lait Kapszula - 16 adag

Kód: 1647
1 990 Ft / db 1 567 Ft ÁFA nélkül 124 Ft / 1 db
Raktáron (>5 db)

Dolce Gusto kompatibilis Must Latte Macchiato Cafe Au Lait Kapszula italban a kávé mellett érvényesül a tej zamata is, ideális reggeli ital.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Dolce Gusto Must Latte Macchiato Cafe Au Lait megédesíti a reggeleidet.

A reggeli ébredés, amelyhez sok európai országban nélkülözhetetlen egy igazi eszpresszó kávé édes, ízletes tejfelhővel házasítva, örömet és energiát kínál a nap legjobb indításához.

A Latte Macchiato több szempontból is jelentősen eltér a caffè latte -tól. Először is, egy latte macchiato-ban az eszpresszót a tejhez adják, nem pedig az eszpresszóhoz, mint a caffè latte-ban. Másodszor, a latte macchiato több habot tartalmaz, mint egyszerűen forró tejet. A latte macchiato gyakran csak fél espresso kávét használ, vagy kevesebbet.

A név Au Lait része magyarul leginkább a tejeskávénak felel meg, emiatt a kapott italban a kávé mellett érvényesül a tej zamata is.

A Must Latte Macchiato javasolt elkészítési mennyisége 120 ml.

Tárolás száraz, hűvös, fénytől védett helyen.

A használatot követően a kiürült kapszulákat igyekezzünk szelektív hulladékgyűjtőbe elhelyezni az újrafelhasználás és egyben környezetünk védeleme miatt.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz