Dolce Gusto - Must Cremoso Kapszula - 16 adag

Kód: 1629
1 790 Ft / db 1 409 Ft ÁFA nélkül 112 Ft / 1 db
Raktáron (>5 db)

A Dolce Gusto kompatibilis Must Cremoso kapszula kellemes, bársonyosan krémes kávéja mindenkit levesz a lábáról - egyenesen Olaszországból.

Részletes információ

Termék részletes leírása

AROMA – A Must Cremoso egy aromásan édes, robusztus és krémes ízű, magával ragadó kávé, diós árnyalatú illattal.

Ennek a kávénak édes -savanyú jegyei vannak, amelyek megsokszorozzák a gazdag ízét. A Cremoso olyan érzéseket kelt, amelyek kellemes bársonyos ízt hagynak a szájban.

GONDOLKODJ ZÖLDEN – Ezek a kapszulák műanyagból készülnek, amelyek tartalmazzák az oldódó kávét. A működés mindenki számára ismert, de ami változhat, az az újrahasznosítás. Miután a kiürült kapszulát kivették a gépből, sokan úgy kidobják, ahogy van, a válogatatlan hulladéktárolóba. Használat után azonban célszerű külön válogatni a használt kapszulát, kimosni és a megfelelő kukákba dobni. Csak így lehetünk biztosak abban, hogy a műanyag újrahasznosítható lesz.

OLASZORSZÁGBAN KÉSZÜLT – A Dolce Gusto kompatibilis termék minden kapszulája egy kincsesláda, amely finomított nyersanyagok keverékeit tartalmazza, és amelyeket csak az olasz pörkölő cég kínálhat. Kávékapszuláink kizárólag kiváló alapanyagokból készülnek!

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: